protect_nh Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witam, przymierzam się do kupna gixera 600 srada, mam na oku tego: http://moto.allegro.pl/item632617822_piekn...d_oryginal.html Uzgodniłem z gościem cene 6700 PLN i mam dzisiaj po niego jechać, jednak cene dlatego tak zbiłem bo w motorze siadło ładowanie, full naładowany aukumulator podczas jazdy wytrzyma jakieś 2 godziny i później moto już nie zapali. CO to może być i jaka cena ew. naprawy? SPrzęgło mówi że nie ślizga i nie szarpie ale w przyszłym roku ma być do wymiany. Co sądzicie o tym motorze i o tej cenie? Po lewej stronie podobno na pługu ma niewielkie rysy na skutek "upadku" motoru i dekiel alternatora bodajże jest przerysowany. Czekam na informacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ocena moto ze zdjecia nic nie jest warta, trzeba to zrobic z kims kto dobrze zna ten model i w realu. Sama naorawa ladowania moze kosztowac duzo, malo albo wcale w zaleznosci co padlo, a to mozna dopiero sprawdzac na chodzacym silniku. Jezli cala sprawe zalatwiales przez telefon i sprzedajacy zgodzil sie na duza obnizke w cenie to szykuj sie na nieprzyjemne niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi