LuTo Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) Cześć, jak w temacie - w sobote stałem się szczęśliwym posiadaczem VL 1500 z 99r. Na razie jestem pod wrażeniem tego motocykla i pomimo przejechania już kilkunastu kkm w zeszłym sezonie na 2oo, to czuję, że postawiłem sobie naprawdę duże wyzwanie. Fotki: http://www.bikepics.com/members/luto/99intruder1500/ Edytowane 18 Maja 2009 przez LuTo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Gratulacje Gratulacje :cool: Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Cześć, jak w temacie - w sobote stałem się szczęśliwym posiadaczem VL 1500 z 99r. Na razie jestem pod wrażeniem tego motocykla i pomimo przejechania już kilkunastu kkm w zeszłym sezonie na 2oo, to czuję, że postawiłem sobie naprawdę duże wyzwanie. Fotki: http://www.bikepics.com/members/luto/99intruder1500/ FAJNY JEST --DASZ RADE--TO TYLKO TAKIE PIERWSZE WRAŻENIE A ZA CHWILE POWIESZ ZE ZA MAŁY,ZA SŁABY ITD... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Pogratulować fajnej armaturki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 a no graty :D ale już widze jak przemkowi się oczy świecą ;D pozdrawiam przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Pogratulowac sprzeta. :crossy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi