Glootik Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 (edytowane) No więc, po rocznym kursie... (zastała mnie zima i na egz w ubiegłym roku się nie załapałam, więc podchodziłam dopiero na wiosnę)...zdałam... :biggrin: Ja czekam na papierek a moje moto czeka w garażu na mnie... Jeszcze ostatnie poprawki, montaż "dodatków", może z ok 10 dni i w drogę :crossy: a dla tych, co dopiero zdawać mają... http://www.riders.pl/wacko/wakka.php?wakka=Egzamin może się przyda :wink: Edytowane 17 Maja 2009 przez Agnich Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Ja bym na pewno nie czekal :crossy: Gratulacje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 super no to moze jakies fotki na poczekaniu :D powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Zuch dziewczyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablus Maximus Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Agnieszko, wiesz oczywiście jak się cieszę. Przez wzgląd na naszą dawną znajomość, ściskam mocno i życzę powodzenia. Także dla Wacka :biggrin: heh zapomniałeś dodać "cieszę się Twoim szczęściem" :icon_mrgreen: heheh :icon_razz: Poza tym dzięki, bo teraz proteza musi się jeszcze nauczyć jeździć tak, coby zapier... po winklach jak szatan Vatzeque'e dogonić. :bigrazz: pozdr. Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi