DZIABA Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 witam potrzebował bym gdzieś dorwać walec aluminiowy o wymiarach : średnica 80mm x wysokosć 50mm ma on posłużyć jako kruciec do połączenia gaxnika od jawy 350ts a głowicą junaka 350 m10 no chyba że macie jakieś inne patenty to słucham jak to robiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Wałki można kupic na wagę w Kętach, przy ZML jest sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIABA Opublikowano 7 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 a niewiecie czasem czy w Bobrku przed Oświęcimiem jest Zakład Metali Nierzelaznych czy tam tego nie dostane ?? a właśnie randy czy masz może już jakieś poprawki do mojego rysunku ?? chodzi mi o odległość mięgzy gaźnikiem a samą głowicą bo ja zaprojektowałem kruciec tak żeby było 15mm czy to nie zadużo ?? czy jeszcze to mam skrucić ?? czy może oddalić ?? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Postaraj sie zrobić go maksymalnie krótki bo potem jest problem z zamontowaniem "Power filtra". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_10 Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 A bez króćca nie da rady? Zakładałem kiedyś gaźnik od CZ 175 i pasował idealnie, może wystarczy tylko rozpiłować otwory w gaźniku? Króciec zwiększy opory ssania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Mówisz o zupełnie innym gaźniku, ten o którym jest tutaj mowa pochodzi z Jawy TS 350 i nie posiada kołnierza. Widziałem fabryczne króćce do takiego gaźnika ale razem z gaźnikiem i sprzedawca nie chętnie chciał się go pozbyć luzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIABA Opublikowano 7 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 no wszystko fajnie pięknie ale z krućcem 3 cm to chyba powinienem sie zmieścić z tym power filtrem a odnośnie tego filtra randy co polecasz???? bo chyba to musi być jakiś konkretny model albo coś :| nieznam sie może masz jakiegoś linka . a odnośnie tego mojego projektu to wprowadziłeś tam jakieś zmiany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi