Strzalek Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 U mnie na osiedlu sa 2 HM 50, jeden ma cylinder 70 cm i jest starszy ale w dobrym stanie. Ten nowszy jest kupiony od kolesia co w rajdach startował i był zajechany na maxa. Teraz koleś doprpwadził go do pożądku i sie ludzie dziwią, że 50 maże tak chodzić. Co do dbania o motocykl to ja też zawsze wynieniem na czas a nie czekam aż sie sypnie. Tyle, że ja nie zawsze używwam orginalnych częsci hondy ale firm prox albo vertex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 10 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Dzięki Wam wszystkim, za pomoc! Doszedłem do wniosku(po Waszych wypowiedziach), że nie kupuje HM-a, tylko SENDE, albo jakiegoś RXa jak znajdę :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 do miasta bardziej sie senda nadaje od rx ponieważ rx to też taki motor hard enduro ;) hehe:) ale za to rx poszalejesz porządnie juz :buttrock: ja na nim zaczynałem endurową przygode;) no ale najpierw był simson enduro i to na nim 1 raz byłem w lesie i robiłem trase rajdu enduro w krośnie:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Mi sie jakoś senda do ostrej jazdy nie podoba. Niby to ładne ale jakies takie deliktane, takie cienutkie zawieszenie. Do mista to moze być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Enduroman fajnie, że wrzuciłeś foty. Teraz będzie widać jak wygląda prawdziwa maszyna w teren ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Strzalek no co ty?? :buttrock: jaka maszyna ?? ;) hehe pamiętaj że to jest motorower:) :smile2: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 He he jasne że motorower ;) ale jaki :!: W swojej klasie jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 11 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=22407279 Co sądzicie o tym? (pozdro dla Pucka 8) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Mnie sie podoba. To HM tyle ze z kierunkami. Nawet na deklu jest napis HM. Jeżeli zarejstrowany na motorower no to jest super ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 to jest HM ale starszy model, też spoko furka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 ale mimo wszystko te silniki minarelli nie są aż tak dobreja mam dokładnie ten sam silnik do tego LEPSZY gaźnik dell orto a i tak nie ma na tyle mocy żeby było ok. w porównaniu z orginałem moc (po gaźniku) wzrosła o 3 km duży przelot w dellorto jedynym wyjściem żeby moto stawiać na gumie jest zmiana zębatki na bardzo żadko spotykaną (i tylko 420) dziesięcio zębową (zdawcza ma się rozumić)moto dobrze chodzi w terenie jeżeli tylko nie jest to teren pod górkę. oczywiście na 1 i 2 można wyjechać wszędzie ale kłopot jest w tym że prędkość maleje do 30 kmh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Ja jescze nie widziałem Hm który nie jest po tuningu. Te w zawodach to mają spore gażniczki i pozmieniane wydechy. Kumpel ma założony cylinder 70 i gaznik dell orto 21 mm. Mtxy i DT 80 zostają w tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Kumpel ma założony cylinder 70 i gaznik dell orto 21 mm.i pewnie sprzęt żre mu 10l/100km 8) takie rozwiązania są dobre, ale tylko na jazdę na zawodach... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi