kalosh Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witam. Poszukuję kurtki skórzanej z wentylatorami na suwaki. Im więcej tym lepiej. Skóra powinna mieć jeszcze odpinaną podpinkę. Mam dosyć gotowania się w mojej starej kurtce. Przejrzałem bajzel w Łodzi ostatnio i nic mnie nie zainteresowało. Macie takie kurtki? Jeżeli tak to jakich firm? Ile kosztowały? Dzięki za wszelakie info. Pozdrawiam, Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 hmm... może w tym temacie znajdziesz coś interesującego jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Tam właściwie prawią o teksach ale już upatrzyłem tarbora. Teraz tylko szybki wybór pomiędzy K30 albo Ventus;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi