kamolH2 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 witam wszystkich jestem tu nowy :bigrazz: . Chcialem sie was zapytac czy olej w speedfigcie 2 LC w przełozeniach powinno sie wymmieniac czy nie? Bo kurde sam juz nie wim jedni mowia ze tak a drudzy ze nie...... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Generalnie to sprawdź ile go tam masz. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 raz na te 15tys wypada zmienić Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamolH2 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 no moj skuterek w tej chwili ma przejechane troszke ponad 17000tys. wiec wypada wymienic, bo juz kupiłem specjalny przekładniowy olej firmy Motul!! :bigrazz: A oleju mam tyle ile ma byc nie ma zadnych wyciekow :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dark Warrior Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Nic nie zaszkodzi jak zmienisz,wiec do roboty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamolH2 Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 dobra dzieki wam już wymieniłem!! :bigrazz: A mam jeszcze jedno pytanko a nie bede zaczynał od nowa tematu dlatego napisze tutaj..... otóż mam speeda 2 z roku 2002 i smiga i smigał super tylko teraz cos mu sie troszke podziało bo dostaje tzw. muła i nie wiem czego to jest wina kurde. Tak rolki mam nowe poliniego sprzegło i te spr a w idealnym stanie nawet ostatnio wszystko czysciłem i dalej ma tego muła! :evil: a dokładnie jest tak ze jade np. te 65km/h nagle zwolnie i gdzy daje gazy zeby przyśpieszyc przez jakis czas ma muła i dopiero po jakims czasie sie zaczyna zbierac. Ja mysle ze może by wymienic sprezyne centralną w sprzęgle...??!!!1 nie wiem sam. napiszcie mi co o tym sądzicie tylko sęsownie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 a co znaczy że ma muła, że jak chcesz dać gazu to ci silnik nie przyspiesza na obrotach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamolH2 Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 no otoż to tak ma !!! a silnik jest chłodzony ciecza nie grzeje sie i ma wszystkie płyny wymienione!!! poprostu na pewnych obrotach wogle sie nie zbiera coś w tym style...... i poprostu nie wiem co moze byc nie tak a przeciez nie bede nawalał tam smaru jak inni a pozniej ma obroty jak 125 w dwu-sowie a nic nie ciągnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Co do oleju przekładniowego to w mojej instrukcji od Malagi F15 jest napisane, że należy go wymieniać co roku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 koła stożkowe nie zmieniają położenia dlatego tak się dzieje stawiam na przytarte tulejki wariatora Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamolH2 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 kurde a cos jeszcze niby od tych rolek? Bo ja rolki mam naprawde w bardzo ładnym stanie nie sa złe i mi sie wydaje ze to nie ten powód :bigrazz: :icon_question: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 nie rolki w wariatorze masz 2 tuleje które utrzymują talerze , jedna stalowa przesuwna i druga z miedzi czy czegoś podobnego nabita w talerz, jak się zatrą to są problemy ze zmianą przełożenia Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamolH2 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 ja juz sam nie wiem to jest dzienw :icon_question: :icon_question: ja juz sam nie wiem to jest dzienw :icon_question: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi