MichałKaczmar. Opublikowano 8 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Czesc !!Widze, ze z naszych okolic niewiele jest motocyklistow zainteresowanych 4-um. Moze jednak ktos nas czyta.Odnosnie zakonczenia sezonu mot. w Bydgoszczy - ok. 10 - 11 jest spotkanie na Kartodromie (obok BEST Bike) i pozniej wyjazd na festyn do Koronowa.Miejmy nadzieje, ze pogoda dopiszePozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_eM Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Witam. No fakt, nie wielu z K-P się pokazuje. Ja bym chętnie wpadł, zwłaszcza że nowy jestem. Z AK mam do Torunia rzut beretem, a do Bydgoszczy ze trzy takie rzuty, ale moto którym cieszę się ledwie tydzień, od dnia zakupu dziwnym przypadkiem :? psuje się w dość nieoczekiwanych chwilach, więc mogę sobie pozwolić narazie na wycieczke 5km od domu, żeby potem za długo maszyny nie holować ręcznie :| . Jutro idę znów do mechanika, może ruszy do żelastwo. W każdym razie dużo słońca i taniego piwa na zakończenie sezonu :D . Może od przyszłego sezonu dołącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 29 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 W sobote 30.10 godz. 19:00 jest impreza w Toruniu w Forcie VI dla motocyklistow z okazji zakonczenia sezonu.Jak ktos jest chetny z Bydgoszczy to jedziemy grupka z Rynku w Starym Fordonie o 19:15, tyle ze raczej katamaranami - przynajmniej w wiekszosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 22 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 bylem wczoraj na spacerku rowerowym w lesie - kolo poligonu w Toruniu i natknalem sie na obwodnice w budowie - ta co ma laczyc Szczecin i Lodz poza Toruniem. W niektorych miejscach jest sliczny asfalt - kilka prostych. W niedzeile jest tam glucha cisza i nikogo nie ma, tym bardziej, ze to srodek lasu, 0 dojazdow. Pomyslalem sobie aby na wiosne wybrac sie tam motorem, musze znalezc tylko jakas przyzwoita droge dojazdowa. Ktos jest chetny na taka wycieczke ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_eM Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Hehe znam te rejony ;)Widziałem tą budowę jak ostatnio jechałem pociągiem z Torunia do Poznania. No ja myśle że jak wróci słońce to nie ma siły która by mnie powstrzymała przed wypróbowaniem trasy ;) PS. Dziś w Poznaniu padał śnieg, była ciapa, do tego śliski asfalt i wgóle do dupy, ale znalazł się jakiś fanatyk co na skuterku zasuwał na polibude ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 27 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 Dzis o 19:00 27.11 beda Andrzejki dla motocyklistow w Toruniu w Forcie VI - BMW WMC zapraszam chetnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 27 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2004 CYTATLato sie skonczylo, zloty takze dobiegaja konca - czas chyba pomyslec o spotkaniach i wycieczkach po miescie.Mam nadzieje, ze przez wakacje doszlo kilku motocyklistow z naszych okolic i bedzie mozliwosc poznac sie.Pozdrawiam i do zobaczenia Poniewaz mechanicy z warsztatu zalecili mi odpalanie motoru co tydzien - co 2 tyg jesli tylko bedzie sucho - niekoniecznie cieplo planuje wyjezdzac motorem na ulice Torunia. 25. 12 udalo sie ladnie z pogoda. Jesli jest ktos chetny aby sie spotkac na miescie na moto, oczywiscie bez dalszych wypadow to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERMI Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Hejka No to przybył jeszcze jeden ujezdzacz toruńskich nierówności.Jak zrobi się cieplej to zrobimy jakis spocik na maszynkach - postaram sie wyciągnąc z domów jeszcze ze 2 kolesi ma maxi skuterach :lol: Pozdrawiam Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieprz Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soli Opublikowano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2005 WitamJeśli uda mi się złożyć moto do kupy to na wiosnę pośmigam razem z wami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 27 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 UUU ale nasz temat pokryl sie gruba warstwa kurzu.Wakacje minely a wraz z nimi dalsze wyjazdy takze, chyba czas na spotkania lokalne.Jestem pewien ze przez ten sezon jacys motocyklisci przybyli i warto sie poznac.Prosze o kontakt w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 hm...myślę, że najlepszą szansą na poznanie nowych ludzi było zakończenie sezonu 17 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Motocyklistow z tego rejonu jest bardzo duzo, ale mnie chodzi o tych z naszego forum. Kluby maja swoje siedziby, koledzy ulubione knajpy a dla nas jest internet i to forum aby poznac sie i umawiac na spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 W te wakacje pojeździłem tylko do 15 lipca (dzwon), cały czas remontuje moto, troszke to trwa bo robię to sam i tylko w wolnych chwilach ale mam nadzieję, że jeszcze w tym roku wyjadę na ulice. Już widzę rychły koniec remontu i jeżeli nie będzie padać możemy zorganizować jakieś spotkanie, chyba, że 251 nie pasuje :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 a czy koledzy byli w Inowrocławiu na zakończeniu sezonubyło bardzo kameralnie, a nie typowy spęd w jednym miejscu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi