uki80 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 witam. kupilem 2 dni temu kawe i sie zastanawiam czy one nie maja imobilizera? nie doszukalem sie kontrolki na zegaracz a kluczyk jest raczej bez scalaka. czy to mozliwe ze w moto 2004 nie ma tego kiedy juz cbr f4 miala to 6 lat wczesniej? i jesli ktos wie skad mozna zassac manuala do zx'a to bylbym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Mozliwe , mozliwe, Kumpla 636 z 2004 - tez nie posiada IMMO. Jesli jeszcze moto jest z USA - to nie masz co tam nawet szukac IMMO. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne2up Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 witam. kupilem 2 dni temu kawe i sie zastanawiam czy one nie maja imobilizera? nie doszukalem sie kontrolki na zegaracz a kluczyk jest raczej bez scalaka. czy to mozliwe ze w moto 2004 nie ma tego kiedy juz cbr f4 miala to 6 lat wczesniej? i jesli ktos wie skad mozna zassac manuala do zx'a to bylbym wdzieczny W kawasaki zx6r immo jest dopiero od 2005 roku (model 2005-2006) wprowadzone i to tylko na rynek europejski. w modelu z 2004 poprostu niema immo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 no tak mi sie zdawalo. ja mam wersje europejska 04 rok. wiec teraz trzeba jakis alarmik zalozyc. moze wiecie co jest dobrego na rynku, bo od tych ofert allegrowych juz mi sie w glowie miesza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi