maniek1z Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 ja robiłem na kępowej w Katowicach cb działa ale nie mogę nadawać coś z moim zestawem nie tak, jak masz zestaw to chętnie bym się spotkał i potetstował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haytauer Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ok dzięki za info. Dzisiaj wlaśnie dzwoniłem do tej firmy - powiedzieli ze nie ma problemu z przestrojeniem... Co do zestawu jeszcze nie kupilem - ale mam zamiar kupić oryginalny tzw. 5 pinowy na kablu. Z tego co sie orientowałem to jest problem z przestrojeniem radia - chyba pozostanie tylko słuchanie Radia Mryja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_80 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ok dzięki za info. Dzisiaj wlaśnie dzwoniłem do tej firmy - powiedzieli ze nie ma problemu z przestrojeniem... Co do zestawu jeszcze nie kupilem - ale mam zamiar kupić oryginalny tzw. 5 pinowy na kablu. Z tego co sie orientowałem to jest problem z przestrojeniem radia - chyba pozostanie tylko słuchanie Radia Mryja :biggrin:Cześć.Podaj namiary na tą firmę co przestraja CB radia, a co do interkomu to jak by ktoś miał schemat to łatwo dostosować te dostępne na rynku, natomiast jestem umówiony z gościem co lubi takie grzebanie i może uda Mu sie to zrobic bez schematu to wtedy dam namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haytauer Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Obecnie elektronik do 8 sierpinia jest na urlopie - http://www.cb-alarmy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Haytauer a ty co pojawiłeś się na forum a potem zamilkłeś a my zdarzyliśmy zrobić mały zlocik, pojeździć a ty nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haytauer Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) No cóż - jak to mówią nie można mieć wszystkiego - wyjazd służbowy, a potem urlop z rodzinką. Myślę, że jeszcze nie raz się spotkamy ! Właśnie planujemy z ekipą jakiś wyjazd jednodniowy po prostu przejażdżka w fajnym gronie - jak będę wiedział więcej konkretów dam znać - zapraszam na wspólne wyjazdy. Tak jak pisałem do niedawna jeździłem RoadStarem, 5 lat temu założyliśmy z chłopakami z całej Polski forum, a potem klub Wild Road Star BrotherHood to jest strona forum od którego to wszystko sie zaczęło http://www.yamaha-roadstar.pl została nawet utworzona w tej chwili zakładka dla posiadaczy XVZ 1300. Co niektórzy przesiadają się właśnie na Ventury więc taka zakładka jest potrzebna zawsze przydatne wiadomości, serwisówki itp. są przydatne.A i na forum dużo fajnych chłopaków z całej Polski. Strona nasza Klubowa aktualnie jest w przebudowie ale działa forum http://www.wrs-og.pun.plTak jak pisałem wcześniej jest nas kilku z naszego rejonu, często spotykamy się rodzinnie, ogniska, wyjazdy na niedzielne grillowanie nawet z dziećmi - taki jest nasz klub. Jeżeli macie ochotę zapraszam.Lewa w Górę! Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Haytauer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja jeździłem wcześniej Drag Starem i jestem również na forum www.yamaha-dragstar.pl i też mamy zakładkę XVZ 1300 :) tam jest też kilku chłopaków z Waszego forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haytauer Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 No dokładnie - a może byłeś jak było 600 lecie bitwy pod Grunwaldem - organizowali to właśnie drag starowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GORZAL Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 A jednak działa bez przestrajania , tylko jest taki problem ja słyszę bardzo dobrze , ale mnie nie słyszą i trzeba będzie w radiu pogrzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman11 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 no i co masz za problem ?? , kuż dawno przestroiłem i działa bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Gorzal, sprawdź przycisk nadawania przy lewej manetce (rozbierz ją i wyczyść styki). Miałem takie objawy w CB jak ty i to po przestrojeniu i spec z Rzeszowa nie mógł znaleźć przyczyny (w Rzeszowie robią nasze radyjka CB na towarowym PKS-e). Kilkukrotnie sprawdzał spec radio i całe połączenie i drapał się po głowie. Po pół godzinie okazało się że styki przy włączniku obok manetki nie łączą bo mocno się zabrudziły. Po oczyszczeniu od razu wszystkie dolegliwości ustąpiły i wyjechałem z radyjkiem w traskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi