tomxx92 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 witam co możebyc nie tak jezeli po nacisnieciu klamki sprzegla nie zostaje ono rozłączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 A czujesz opór gdy wciskasz sprzęgło, tzn. gdy wciskasz klamke sprzęgła to się podnoszą spreżynki od sprzegła czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomxx92 Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 (edytowane) tak jest opór, a po puszczeniu odbicie klamki też jest. i jeszcze dodam że śruba rgulacyjna przy klamce jest na maksa wykręcona Edytowane 1 Maja 2009 przez tomxx92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Pewnie dzieje sie to na zimnym silniku. Winą tego może być prawdopodobnie zły olej w skrzyni/przekładni. Albo zła regulacja, ale obstawiam ten olej. Jak jest na Ciepłym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomxx92 Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 znaczy sie ja ten motor dopiero co prawie złożylem i tylko narazie go bez wody i fililtra powietrza odpalałem ale jutro może już zaleje chlodziwem pozakładam pozostałe elementy i zobacze jak na cieplo jest z tym sprzęgłem. a jeśli chodzi o olej to jest to zwykły za 10 zł jakiś silnikowy takie coś jak mixol i do tego jeszcze za mało niż powinno być bo wlałem tylko litr, ale on jest tylko na chwile by wszystkie brudy i kawałki sylikonu wypłukać zaraz po porządnym odpaleniu i przejechaniu dosłownie 500metrów zmieniam go na porządnego castrola mineralnego 15w40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi