bart_b Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No własnie nazwa rzadko słyszana, co nie znaczy ze nie moze byc dobra. używa ktos rekawic tej firmy?? wyglądaja przyzwoicie a i cena 250zł wydaje sie byc niewygórowana http://cokupic.pl/i/c_big1565958.jpg Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 o ile dobrze koja że to jest firma która robi akcesoria rowerowe jakieś spodenki koszulki termakntywne i rękawiczki rowerowe klase tych rzeczy moge określić na dość dobrą w porównaniu do ceny z tego wzgledu że pracuje w sklepie sportowym i mieliśmy ten towar na stanie ale nigdy nie mieliśmy rękawic motocyklowych wiec trudno mi powiedzieć czy warto to brać. jeżeli jest tak samo wyknane jak rowerówka tej firmy to myśle że to może być dobra oferta . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Mam te rękawice, przelatałem raptem w nich jeden (skrócony) sezon więc wiele nie mogę powiedzieć. W sumie wygodne, dobrze odszyte. Wkurzają mnie jedynie wewnętrzne naszywki u nasady palców, ślizgają się trochę, ale to pewnie wina moich metalowych manetek ;) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 jaki masz model tych rekawic?? Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Model "Race". Wygladają na oko identycznie tak jak te z linku, tylko mają czerwone wstawki. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi