marabhello Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 SV 650S 230km/h (wiaterek w plery i pozycja jak embrion za szybą) na SV 1000SZ wyciśnąłem (na A2 zresztą) 270km/h to ja Cię dobiję teraz z sv650s :buttrock: , i na cyfer blacie pokazała 299.... :icon_razz: i to kilka razy bez powodu, dopiero na szybkim rondzie w Gorzowie w złożeniu wykumałem prawie bolesnie skąd taki nagły przypływ prędkości :icon_eek: .... zwykłe poluzowanie klem na aku i wariacje zegarów oraz nieoczekiwany spadek/brak mocy przy zamykaniu opon.... :bigrazz: .... a tak w sumie to na A2 wycisnąłem licznikowe 208 z wiatrem i chyba lekka górka była, choć zdarzało się że 185 i wiecej nie chciała pod wiatr, ale ogólnie fajowe sprzęty prócz zawiechy choć 1000 inna liga :notworthy: , pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 HA! Moja stara SV-ka 650 miała jeszcze analogowe zegary :buttrock: Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marabhello Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 HA! Moja stara SV-ka 650 miała jeszcze analogowe zegary :buttrock: dodam tylko ze jadac rowno z drugim moto ale z..... zegarami" rowerowymi" takimi made in skośno, cyfer zegar z sv pokazywal te same wartosci co licznik rowerowy.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi