Gesio5632 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Witam tak jak w temacie chciałbym sie dowiedzieć gdzie lub jakie sa blokady w silniku am6 i w jaki sposób je zdiąć z góry dzieki a jesli sie powtórzyłem to zapodajcie jakis link do takiego tematu bo nie moge nic znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 No w gaźniku to jest to zapewne mniejszy rozmar dyszy, wkładasz dysze większą. W tłumiku jest jakiś pomniejszacz przelotu, zmniejszający przelot, przeważnie wymienia się kolanko albo może być "coś" w dyfuzorze i to jest blokadą. A na zapłonie to blokuje w sposób taki że nie rozkręca się moto do max obrotów i wymienia się moduł CDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesio5632 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Z wydechu to chyba mam zdieto bo nie mam nic co by blokowalo go a co do moduł to ja mam cewko moduł wiec nie wiem czy dałbym rade zmienić go na v-max obortach bo iskre starce :icon_razz: i zgasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 a ile Ci to teraz leci? masz seryjne zębatki? i skąd go przywoziłeś? jak z Francji i Włoch to tam z tego co słyszałem miranelki nie były blokowane sam taką mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Nie wiem, ale jak zapytalem google to to mi powiedzialo: http://yamahadt.cenebit.biz/topics32/odblo...i-am6-vt103.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi