simtelek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 witam wszystkich mam pytanko wlasnie sprzedalem cbr f4i 2002r kupujacy odjechal niby wszystko oki zadzwonil ze dojechal do domu zadowolony. nie mija mala chwilka dzwoni do mnie ze temperatura doszla mu do 103-104 stopnie wiec mu mowie ze wsio oki bo przy tej temp zalancza sie wentylator zgasil motorek a tu widzi ze gdzies jest wyciek plynu chlodniczego co mam mu doradzic co moglo sie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Na pierwszy rzut oka to polecialo uszczelnienie pompy, ten wyciek jest zwykle od razu widoczny. Ale w 100% mozna powiedziec jak zobaczysz skad cieknie. Pech po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 a moze wyrzuciło troche płynu przez zbiorniczek wyrównawczy??? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi