czoperski Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Oto mój walec :cool: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2a88e9ba118cfbca.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dc8ee71ad045d704.html Pozdrawiam motongów z pod znaku cienia! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jeździsz Chądom i nie wiesz, że "Walec" to Valkyria, a nie Shadow? :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czoperski Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jeździsz Chądom i nie wiesz, że "Walec" to Valkyria, a nie Shadow? :P Gra słów - bo to co stoi obok to...??!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) Kosiarka??? :icon_razz: :buttrock: Ładna maszynka, choć mi osobiście Hondowski design nzupełnie nie odpowiada. Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez wykrzyknik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zapomniałem dodać, że Sabre bardzo mi się podoba, jednak doszedłem do wniosku, że po przesiadce z VT700 nie odczuł bym wielkiej różnicy, więc chyba będzie jakaś inna V-ka. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 I znowu zajebisty motocykl niepotrzebnie poobwieszany jak choinka... Sorry, ale nie rozumiem tego dążenia do psucia linii motocykla Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu86 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 I znowu zajebisty motocykl niepotrzebnie poobwieszany jak choinka... Sorry, ale nie rozumiem tego dążenia do psucia linii motocykla Motocykl jest chyba najbardziej osobistym pojazdem, więc jak kto lubi ;) A aż tak bardzo poobweszany to nie jest. I wiesz, psucie lini motocykla, u mnie nie ma licznika, kontrolek w większości, a będę jeszcze likwidował wskaźnik paliwa, migacze uważam za zło konieczne, bo w tym momencie mam już za dużo dodatków wg mnie na motocyklu. Więc jak kto lubi ;) A moto fajne :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jasne że co kto lubi. Moje zdanie - całkowicie subiektywne i nikt nie twierdzi że jedyne słuszne - jest takie że dodatki psują wizerunek motocykla. Uważam że z takimi wydechami i malowaniem byłby piekny bez jakichkolwiek dodatków. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Moje zdanie - całkowicie subiektywne i nikt nie twierdzi że jedyne słuszne - jest takie że dodatki psują wizerunek motocykla. Dokładnie tegoż samego zdania jestem :) Jak bym chciał coś w co by trzeba było upakować toboły, to bym kupił jakąś FJR1300, Bandita 1250S albo innego Gold Winga. A śmiać mi się chce jak większość czoperowców i kruzerowców obwiesza bambetlami swoje maszyny, a latają tylko w około komina :D Uważam że z takimi wydechami i malowaniem byłby piekny bez jakichkolwiek dodatków. O tak, Sabre ma piękną linię :clap: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czoperski Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Słuchajcie, niezaprzeczalnie motocykl to indiwidualna sparawa właściciela - dodatki jakie ma mój były "wyhaczane" w dosyć długim procesie doboru. Sakwy - dla mnie MUSZĄ być :icon_twisted: bez nich motong jest za chudy. ( moim zdaniem ) Jedyna rzecz, którą chyba zdejmę jeszcze dzisiaj to frendzle - zajeżdzają świńską dupą :icon_biggrin: Szkoda, że siodło jest zintegrowane, bo żona i tak rzadko ze mną jeździ. Natomiast, moje oparcie naprawdę jest przewygodne - w ciągu pierwszych dwóch tygodni nawinąłem 1,5k km i zdecydowanie je zostawiam choć motocykl bez jeźdźca z postawionym oparciem faktycznie wygląda tak sobie ( zapomniałem złożyć do zdjęcia ) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Swoją drogą, te wydechy muszą robić niezły bałagan-prawda ? :buttrock: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Byłem na otwwarciu sezonu w Częstochowie. Zauwazyłem, że przez obwieszanie bambetlami motocykle traciły wszelką indywidualność. Nie było szans na odróżnienie jednego cruisera od drugiego bo wszystko zasłaniały dodatki. De facto wszystkie były prawie identyczne: szyba, frędzle, lightbary, gmole, sakwy i oparcia. Dobra, ponarzekałem :) Teraz moja machina. Ma dokładnie tydzień od czasu gdy zszedł z niej lakiernik. Dostanie jeszcze chromowany mały bagażnik i czarno-czerwony piórnik za kanapą. I to wszystko. http://images43.fotosik.pl/110/bfa98cdf449be602med.jpg Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jak dla mnie, Browarny- masz gust :flesje: ...a Twoja Maszyna ma duszę :clap: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Silnik masz prawie odpowiedni :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dark Warrior Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 A mnie sie podoba gust "czoperskiego". Piekny motocykl,poprostu cudo. Gratuluje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi