dj moto Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Może ktoś wie gdzie są w sieci jakieś wiadomości o tym motorku :?: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 wr 200 ?? hmm niema takiej chyba, moze chodzi ci o TW 200 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro_boy Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 Jak nie ma jak jest :buttrock: http://www.bikepics.com/yamaha/wr200/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 Witam !!! Ja bym nawet tego nie kupował, bo mogą być problemy z cześciami !!!Szukałem ceny tłoków do tego moto, ale nawet nie ma ich w ofercie vertexa:http://www.danmot.com.pl/vertex_offroad.html Odpuść sobie to moto i kup jakąś 125 lub 250 !!!Nawet jak cześci są to bedzie trzeba czekać na nie około 2 tyg :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro_boy Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 Mojim zdaniem większy był by problem by wogule znaleść taki motor w Polsce :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Czasami ludzie się nie znają i importują takie wynalazki :| Ostatnio widziałem Suzuki dr 250 (to samo co dr 350 ale na rynek japoński) i nawet mi się podobał, ale szybko sobie go wybiłem z głowy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 będziesz musiał części sprowadzać z afryki (pretorii) bo właśnie tam są te motocykle ze stronychociaż nie wiem czy to duża cena za coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi