czarnaa911 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 witam mam pytanie gdzie sie znajduje rozrząd w motocyklu suzuki srad ponieważ podczas spuszczania z gazu dość mocno go słychać czy jest to normalne czy można samemu usunąć tą przyczyne??? z gory dziekuje pozdrawiam czarnaa911:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88kamyczek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ściągnij serwisówkę. Po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnaa911 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) Ściągnij serwisówkę. Po prawej stronie. A skad mam sciaganac ta serwisowke i jaka to ma byc serwisowka mogl bys mi dac jakies liki do tej serwisowki?? Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez czarnaa911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A może włączysz mózg? Albo poszukasz na forum? Może jeszcze zdalnie mamy Ci wymienić łańcuszek rozrządu? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi