Pooh Opublikowano 3 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Ze spacerówkami już kupiłam. To jest podobno podpasiona wersja 535. Sama nie wiem, czy się z tego cieszyć 8O bo dodatki kosztują więcej... OK, prześpię się z tematem. Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pete Linde Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 W linku który Ci podałem są gmole za aktualnie 20 EUR. Cena może dojść do ok 35 EUR + ok 25 EUR koszty przesyłki. To już chyba interesująca propozycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 miales tylko z przodu czy pod sakwy tez i tylne ? - ja sie zastanawiam czy jej nie ogmolowac calej - w koncu i zona ma na niej bedzie jezdzic :buttrock:Z przodu miałem gmole a z tyłu założyłem solidne stelaże pod sakwy. Na tył gmoli nie zakładałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Jako że dosiadam podobnego sprzęta dorzucę jedno pytanko - gdzie można dostać wysunięte do przodu podnóżki z cięgnami do 535?? Zamówione z katalogu w sklepie gostek wycenił na 1500 zeta. We Wrocku na bajzlu były po 550 ale jak powiedział sprzedający "uniwersalne", więc do końca nie wiadomo czy pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 4 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 dzięki za link, ale czy na spacerówki wlizą? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 Vlaad czy ty miales tego typu gmole co sa w tej hondzie ? http://allegro.pl/show_item.php?item=21852104Musze napisac do faceta aby porobil im troche fotek i jak sa zamocowane z tego co widze skladaja sie z dwoch oddzielnych czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 Gmol był z dwóch części, trochę inaczej mocowany na dole. Mam kilka fotek, ale nie mam skanera, żeby je wrzucić (nie wiem czy znajdę film). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 http://motomy.e-active.pl/ całkiem solidne wyroby i cenowo nawet przystępne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 10 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Serdeczne dzięki! muszę oblookać jak to by pasowało na moją.głównie ze względu na spacerówki właśnie Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 vitam zadzwon pod ten numer kolo powinien cos miec jak nie to moze cosw poradzi ja cos u niego chyba kupowałem do virago 1100 mam nr w telefonie podaje moze akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 602188533 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 19 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 super, dziękizaczęłam się juz zastanawiać czy nie odpuścić sobie gmoli.jednak się boję, że jak polegnę to połamię spacerówki, a to koszt dwa razy większy niż gmole 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 super, dziękizaczęłam się juz zastanawiać czy nie odpuścić sobie gmoli.jednak się boję, że jak polegnę to połamię spacerówki, a to koszt dwa razy większy niż gmole 8OJak polegniesz to o spacerowki sie nie martw a o nogi :flesje: dlatego gmole sie przydaja i nie tylko poczatkujacym ale wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 19 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 No ok :lol: mówiłam o częściach nieorganicznych :flesje: Pozdr. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi