Gość Wojtas Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 Spoko powinien pasować od każdego crossa oprócz crki bo ma zupełnie inny kształt. Z kolana mam wszystkie flaki juz wyprute. Teraz tylko tłumik i śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 Najlepiej jakbys kupił od jakiejś 80 góra od 125ccm. Jak bedzie za duży przelot to też nie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 15 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Macie jakieś adresy do dobrych polskich ew. angielskich stron www od Yamaszce DT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Jedyna godna polecenia to www.dt80.de jest po niemiecku ale stosunkowo jest bardzo dużo informacji w porównaniu do polskich gdzie masz tylko fotki i nic poza tym. PS. nie wiem dlaczego ale www.dt80.de nie chce mi sie otwierać, może jest problem z serwerem :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 27 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Ile kosztuje sportowy wydech do DT80 LC2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Gianelli, bo o takim jest mowa nowy kosztuje około 100euro, ale zawsze można poszperać na bazarach! Ja dorwałem sportowe kolano za 25zł z tym że trza było je malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi