R.Y.B.A Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Witam Przemierzam sie do zmiany opon. Mam obecnie zalożone 120/70/17 i 150/70/17 . Ale nie mam pojecia czy to seryjne wymiary, wiec jesli ktoś bylby je znał to bede wdzieczny za udostepnienie :) Nastepna sprawa jest taka ze jesli to sa wlasnie fabryczne wymiary jak osiagnac lepsze prowadzenie w zakretach, szerszą opona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Odwrotnie, ciensza. Zamiast 120 / 70 / 17 wkladasz 110 / 70 / 17. Na co narzekasz jesli chodzi o prowadzenie sie w zakretach przy obecnych oponach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 ''Prostowanie motocykla'' Dodatkowo obecne oppony sa bardzo nierowne, jak sie domyslam po powaznym paleniu gumy . A jak z tylną oponą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Jezeli tak to opony zlom. Na tyle moze zostac ten sam rozmiar, zreszta z dobrymi oponami nawet ze 120 na przedzie powinien skladac sie prawidlowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Nawet niewiedziałęm ze opony sa winne za prostowanie motocykla zawsze mysałem ze to wina hamowania w zakrecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi