korekson13 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 (edytowane) Wpadł mi w łapy Harry i nie mam pojęcia gdzie się sprawdza poziom oleju. I jak ktoś zna jescze jakieś inne różnice od standardowych japońców to miło by było. Żeby zdjąć siedzenie bite pół godziny się pociłem. Trafiło się sroce złote jabłko kurna chata. pzdr Jożin z Bażin ;) Edytowane 18 Kwietnia 2009 przez korekson13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Roznice sa wszedzie;) Poziom oleju w silniku sprawdza sie bagnetem w korku zbiornika oleju, zbiornik oleju masz pod siedzeniem. W Sporcie jest tez osobny olej w skrzyni i sprzegle, tam jest srubka w pokrywie sprzegla, dziala na zasadzie "przelewu" tak jak w starych dwusuwach. Zapraszam na forum www.fanatykhd.com tak w ogole.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi