pelocik Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam Interesuje mnie kupno jakiegoś choppera, najchętniej golasa, bez żadnych akcesoriów. Może być zaniedbany brudny ;) , po małej wywrotce. Najważniejszy jest przebieg i cena oczywiście. Więc te dwie podane wartości muszą być w miarę atrakcyjne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Hmm... żaden z nich nie jest chopperem. Dla siebie to bierzesz do jazdy czy ma to być materiał na customa? Bo każdy z nich jest inny, różnią się mocno prowadzeniem, obsługowością itp. Zapytaj w Motostodole, znajdziesz tam coś z USA po małym szlifie, absolutnie do odbudowy. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Mea culpa, cruiserki ;) szukany motocykl, będzie służył jako eksponat w salonie sprzedaży :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posakol Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 (edytowane) Mam do sprzedania Drag Stara 650 1999rok jestes zainteresowany Edytowane 18 Kwietnia 2009 przez posakol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Wyślij jakieś info, cena, przebieg, kawałek historii o motocyklu, zdjęcia. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posakol Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 wysłałem wszystko na meila daj znac co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi