mrew Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam, szukam nowego wdzianka i wpadła mi w oko kurtka textylna firmy Held model Katana oraz druga - Arco. Czy ma ktoś z Was którąkolwiek w użytkowaniu? Będę wdzięczny za opinie... Pozdr. Marcin Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrojek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 śmigam w Arco juz drugi sezon,kurtka jak najbardziej ok nie mam do niej zadnych zastrzezen,wykonanie super,protektory na swoich miejscach generalnie za ta kase jak najbardziej polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzięki za odpowiedź. Z tego co wiem nie ma ona podpinki ani membrany, za to ma odpinane panele zewnętrzne - w gorące dni nie mam żadnych wątpliwości co do jej zalet. Ale jak się sprawuje w deszczu lub w chłodniejsze dni? Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienkos Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Sam się rozeznawałem w kurtkach Helda i z tego co wiem to jeśli nie ma membrany to można takowa dokupić do wybranych modeli... z tego co pamiętam to chyba do Arco właśnie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi