radek64 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witajcie. Pytanie j.w. Wnerwiają mnie wibracje, prawa ręka drętwieje mi po jakimś czasie i robi się nieprzyjemnie. Czy wymiana ciężarków tutaj pomoże? Pozdro Miałem to samo. Po wymianie przedniej opony (nie było po niej na oko nic złego widać) ustąpiło natychmiast! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 1. Sprawdź felgę może trochę krzywa. 2. O jakich ciężarkach mówimy? Końcówki kierownicy w niektórych sprzętach ważą tyle co kot napłakał właściwe ciężarki często znajdują się wewnątrz kierownicy przez całą długość manetek i są naprawdę ciężkie oddzielone od kierownicy gumą. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi