Pooh Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 CZESC!JA TEZ ZAKUPILEM MOTOROWER APRILIA RS 50 GDZIES W LISTOPADZIE OD PEWNEGO GOSTKA ZE...WSI I ZABARDZO NIE DBAL O TEGO PIEKNEGO PRZECINAKA.MIALEM PARE PROBLEMOW ZEBY GO ODPALIC(ZIMA +CHŁÓD ROBI SWOJE) ALE OSTATNIO WYCZYSCILEM GAZNIK I WSZYSTKO PIEKNIE DOPALILO.POJEZDZILEM TROCHE PO PLACU I SZLO MI BARDZO DOBRZE,BIEGI ITP.(PIERWSZY W MOIM ZYCIU JEDNOSLAD).JESZCZE NIE WYJECHALEM NA ZATLOCZONE ULICE WARSZAWY BO ZDJALEM OWIEWKI I NIEMAM MIGACZY I SWIATLA''STOP''(BRAK CZUJNIKA :ehz: ).I TERAZ CHCIALBYM UJAWNIC CHEC ZNALEZIENIA JAKIEGOS DOBREGO MECHANIKA KTORY ZNA APRILIE I MOGLBY MI ZALOZYC CZUJNIK STOPU I SPRAWDZIC CZY NIE JEST TO LEPIANKA ZOSTAWIAJACA 2 SLADY(PODOBNO BEZWYPADKOWY ALE MA 1 SPAW PRZY OWIEWCE ALE WYGLADA NA BARDZO DOBRY MOTOCYKL)SZUKAM JESZCZE FAJNYCH KLAMEK DO TEGO MOTOCYKLA.POZDRAWIAM NORBERT SYN AGNIESZKI KTORA SMIGA NA VIRAGO 535 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Czujnik od stopu najlepiej kupić oryginalnu i wtedy założenie go to prosta sprawa. Jeżeli chcasz spawdzić czy motocykl nie zostawia 2 sladów to postaw go prosto i popatrz z tyłu i z przodu czy koła sie pokrywają, jeżeli tak to motorek jest prosty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 NIE KRZYCZ NA NAS ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 2 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 no sorka, to zacięty caps Lock... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi