Fiery Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam, Miał ktoś może bliżej doczynienia z nowym Intruderem M1500 r. 2009? Interesują mnie subiektywne opinie :D Pozdro, Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam, Miał ktoś może bliżej doczynienia z nowym Intruderem M1500 r. 2009? Interesują mnie subiektywne opinie :D Pozdro, Fiery Witam. Za świeży sprzęt. Raczej nie spodziewał bym sie opinii. Ostatnio opisany w "MOTOCYKLU" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gero3 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ja mam na codzień doczynienia z jego starszym bratem (-: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Właśnie wyrabiam sobie subiektywną opinię osobiście dosiadając M1500 :icon_twisted: Po jednym dniu jazdy miejskiej niewiele mogę napisać, oczywiście jestem pod wrażeniem mocy :notworthy: :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Właśnie wyrabiam sobie subiektywną opinię osobiście dosiadając M1500 :icon_twisted: Po jednym dniu jazdy miejskiej niewiele mogę napisać, oczywiście jestem pod wrażeniem mocy :notworthy: :buttrock: :crossy: czytalem opinie prasy niemieckiej,ktora strasznie chwali nowego choppera zwlaszcza jego parametry silnikowe.Zmiejszenie pojemnosci i podwyzszenie mocy.Tez zostalo udoskonalone zawieszenie redukcja wagi dzieki czemu lepiej ma sie spisywac w ruchu miejskim.Zycze przyjemnosci.Intruder to tez od lat "moj"motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Fiery jak już wyrobisz sobie opinię na temat Intruza napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) Fiery jak już wyrobisz sobie opinię na temat Intruza napisz coś więcej. Po 2kkm w trasie mogę powiedzieć, że prowadzenie, przyspieszenie, vmax, vprzelotowe, hamowanie, zwrotność i wygoda podróżowania - bardzo wysokie. Oczywiście to nie jest turystyk (czyli może być jeszcze wygodniej), ale w tej klasie oceniam jako SUPER. :clap: Byłem w Bieszczadach gdzie winkli nie brakuje. W zakręty składa się bardzo ładnie, płynnie i stabilnie, jest pełna kontrola pochylenia. Podnóżki oczywiście już przytarte. Było parę okazji do awaryjnego hamowania - hamulce spisały się doskonale. Wyprzedzanie - poezja :icon_twisted: Największy minus - na dużych nierównościach (uskok, mulda, dziura) jest tradycyjnie (bo cruiser) twardo :icon_evil: Osiągnięte rekordy spalania: (spokojna jazda, 80-90 km/h) - 5 l/100 km (dynamiczna jazda, 160km/h+) - 7.5 l/100 km Osiągnięte vmax - 200 Komfortowa prędkość przelotowa niska/wysoka - 90/160 Nie obczaiłem jeszcze do końca możliwości bagażowych - trochę tam mało miejsca, ale to się jeszcze zobaczy. Aha, jeździłem solo. Pozdro Fiery Edytowane 4 Maja 2009 przez Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Nie za wiele nim polatałem,ale nie moge być obiektywny mając 1800. Czuje bardzo duża różnicę.Ale jak dla motnitów, którzy nie mają porównania,bajka. Jako 1500 cudowny. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiro Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Pyknąłem pierwsze 100 km i jestem póki co w niebie :biggrin: Moto w porównaniu do mojego poprzedniego ( VZ800 ) sprzęta prowadzi się znacznie lepiej mimo, że sporo większe. Nie mam tylko pojęcia jak się na tym spakować np. na zlot bo jakoś nie widzę na nim sakw czy kuferków :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 No to czeka Cię ubieranie sprzęta.Fajna sprawa tylko droga . Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Gdyby ktoś szukał osprzętu do M1500, to może przyda mu się poniższe info: Babice - czas oczekiwania 3 tygodnie (sezon) Włocławek - zgłosić się na jesieni (zamówienia indywidualne nie są realizowane w sezonie) Pozdro, Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi