RONIN 47 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Witam, poszukuje chętnych na wspólne upalanie sprzętów. Zadnych torow, tylko dzika jazda po lasach i nie tylko :crossy: . Nasz region znam całkiem niezle i jest tu pare fajnych miejsc do jazdy takich jak chocby roztocze. Termin, punkt spotkania i trasa do obgadania. Jakby pogoda dopisała to nocleg w terenie przygodnym(jakies ognicho, kielbacha i piwo-ja swoj chlop jestem :biggrin: ) Czekam na propozycje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemnocichy Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Cześć. Jeździmy na dwie Yamaszki DT 125 i Gilerę 500, najczęściej na południe od Lublina. Preferujemy zróżnicowany teren (górki, wąwozy); asfalt właściwie tylko na dojazdy. Generalnie chłopaki dobrze sobie radzą w terenie, tylko na mnie trzeba zawsze czekać :smile: Trochę daleko mieszkasz ale myślę że można umówić się w połowie drogi między Lublinem a Hrubieszowem i spróbować razem postraszyć sarenki.* * oczywiście to tylko taka przenośnia, nie straszymy celowo zwierzyny płowej, ani żadnej innej zwierzyny :icon_exclaim: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoferson Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witajcie motomaniacy,jeśli chcecie umówić się w połowie drogi to polecam Batorz i okolice a ja chętnie się przyłączę z chłopakami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Cześć chłopaki , szczerze mówiąc też bym chętnie polatał w większej grupie , poznać nowych chłopaków ;) Może ustawimy się jakoś konkretniej? :icon_biggrin: pozdrawiam , Bartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemnocichy Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Jeżeli pogoda dopisze i znajdzie się trochę wolnego czasu to można się spotkać (taki mikro-zlot, bo pojeździć w 5 i więcej moto to raczej ciężko) w tę sobotę. Jeżeli się nie uda to następna sobota (16.05). Myślę, że jeden z tych terminów jest jak najbardziej realny. A tak było ostatnio http://www.youtube.com/watch?v=1Jd5ZRSaVDI pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Widze ,że ładnie sobie polataliście , cos pięknego... odzywajcie sie do mnie jak będziecie gdzies ruszać , chętnie bym sie przyłączył jeśli nie macie nic przeciwko ;) moje gg : 6072942 pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoferson Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Widzę że niezle katujecie swoje sprzęty,a co do terenu to jeżeli to jest Otrocz a nie Otrocza to byliście o krok o de mnie, bo ja mieszkam w batorzu. Jeżeli jeszcze macie ochotę na tutejsze pagórki to zwołam chłopaków i pojezdzimy razem po pagórkach! Tel.697 166 499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemnocichy Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jeżeli wszystko będzie zgodnie z planem to w sobotę 30.05 wyskoczymy gdzieś na południe od Lublina, myślę że nie będzie problemu żeby zahaczyć o Batorz, tym bardziej że macie tam bardzo fajne wąwozy. Jeżeli będę już coś konkretnie wiedział to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoferson Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Witajcie motomaniacy!może jest ktoś chętny na wieczorny wypad gdzieś za miasto,takie małe endurko po pracy,tylko ja nie mogę asfaltem bo mam moto bez rej. ale dowiozę na przyczepie czekam na sms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 smiga ktos? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo77 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 smiga ktos? śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoferson Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Śmiga ale co raz rzadziej,a swoją drogą znacie chłopaków którzy robią wypady w Niedzielę w okolice Batorza i Targowiska? Chciałem ich spotkać ale trudno mi ich namierzyć.Wiem tylko z opowieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi