mucha56 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 mam w tej chwili takowy motocykl. zauważyłem że po prawej stronie przy podnóżku jest 3 wężyki. pewnie jakieś odpowietrzniki ?? z jednego zauważyłem że czasami kapnie płyn chłodniczy (w zbiorniczku jest troszkę ponad Full) czy to dla tego że jest go za dużo to wylatuje tamtędy? to jakiś poważny problem (oznaka jakiegoś problemu?) w Xbr miałem tak że jak ją porządnie pocisnąłem to kropelka oleju stamtąd kapała, ale tam była tylko jedna taka rureczka . dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ten wezyk to przelew ze zbiorniczka plynu, nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Ktoś był nadgorliwy i nalał do pełna? Więc teraz nadmiar wypływa przelewem. Weź strzykawkę i odciągnij trochę, tak żeby na ciepłym silniku było poniżej MAX Edytowane 23 Marca 2009 przez sorier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 oki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi