Klaus_Drifter Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 coś przy starym rynku by było chyba odpowiednie na tych bocznych uliczkach są z szyldy Cafe - do tego jakiś mini stoliczek na zewnątrz będę dzwonił o 18 przed wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Ok. Do usłyszenia. BTW, mam nadzieję, że Kaska nie zacznie akurat rodzić, bo od wczoraj lezy na Polnej :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Jedyna rzecz jaka mnie obecnie niepokoi to nie odpowietrzona pompa paliwa kiedy zamykam manetkę motocykl zaczyna przerywać. Najgorzej jest na 2 biegu przy obrotach 2500-2800. no i po sprawie wężyki poprawione i już nie są zagięte a do tego oczyściłem przewód idący od filtra powietrza - to wszystko pozdr klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi