kazkader Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Pytanko jak się ustawia flash w gixsie bo daje do odciny i nie sygnalizuje zmiany.Sczerze mówiąc jeszcze nie kombinowałem.Pewnie ma już ktoś na to patent i może poratuje poradą? :bigrazz: Dziś wyczaiłem że mógł być wyłączony gdyż przytrzymałem ten przycisk obok i zabłysnął po czym na wyświetlaczu pojawił się taki znaczek(piorunek)ale nie jeżdziłem żeby to sprawdzić bo pogoda nie pozwoliła.W każdym razie będę wdzięczny za pomoc.pzdr :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 o ile dobrze pamietam ustawiasz go przed kazdym przekreceniem kluczyka , wtedy sie uaktywnia ten "piorun" Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzol Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 (edytowane) Witam ! Więc tak : 1) Kluczyk w stacyjce 2) Załączasz wtrysk 3) Przytrzymujesz obydwa przyciski na "desce rozdzielczej" 4) Przyciskając oba przekręcasz kluczyk w stacyjce 5) Powinna zapalić się kontrolka odcięcia (Flesz) 6) Puszczasz przyciski i naciskasz GÓRNY przycisk. Flesz powinien zacząć pulsować a na wyświetlaczu biegów powinien pokazać się "piorun"lub "grom" jak kto woli :biggrin: 7) Następnie DOLNY przycisk dusisz 2 razy ,wskazówka obrotomierza ustawiasię na 7000 rpm następnie GÓRNYM przyciskiem ustawiasz na obrotomierzu wartość przy której ma pulsować flesz. 8) Dusisz dolny przycisk i - Gotowe :lalag: Ciekawostka: W podobny sposób przestawiamy prędkościomierz z mil na km/h lub odwrotnie ,przy czym można to zrobić tylko gdy na wyświetlaczu pokazywany jest ogólny przebieg motocykla. W innym trybie np zegarek, trip 1,trip 2, NIE PRZESTAWIMY licznika z mil na km/h Uwaga ! Czynności które podałem były wykonane na GSX-R 750 K6 ale wydaje mi się że odnoszą się do większości GSX-R -ów Edytowane 16 Marca 2009 przez Guzol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Jeśli to tak jak opisałeś to chyba bym sam nie wykombinował.Wielkie dzięki Guzol.Jak się uda to potwierdze czy w 1000 k-3 jest taka sama procedura.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi