Aśka Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Aż mnie skręca, kiedy widzę i słyszę 26 KWIECIEŃ i tym podobne wyrażenia. :banghead: PO POLSKU NAZWY MIESIĘCY SIĘ ODMIENIA!!! 26 KWIETNIA !!! No ale o co chodzi? Dwa lata temu miałeś 26 kwiecień swojego życia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 :icon_rolleyes: na hamownie można by zalecieć, tylko pewnie kupa ludja będzie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamesko Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 No ale o co chodzi? Dwa lata temu miałeś 26 kwiecień swojego życia :icon_mrgreen: Ale ten czas leci... :icon_rolleyes: Musiałaś? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ale ten czas leci... :icon_rolleyes: Musiałaś? :wink: Wybacz. To i tak brzmi lepiej niż ĆWIERĆWIECZE, które mi niebawem strzeli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 To pijemy na BP. :bigrazz: Znaczy sie ..... pija tania benzyne nasze motocykle, tak ?? :icon_mrgreen: :eek: Poza tym .... jak tak jak Asia, wierny jestem (s)Hell'owi :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Właśnie "shell" górą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Wszędzie jest to samo Paliwo :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Strach tankować Ultimate 98. Jeszcze mi V-Strom odleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Wszędzie jest to samo Paliwo :biggrin: To ciekawe dlaczego na tym "samym" paliwie z roznych stacji, pojazdy inaczej ( lepiej/gorzej ) jada ? :eek: Ja na shellu tankuje 98 lub V-power na traski :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 To ciekawe dlaczego na tym "samym" paliwie z roznych stacji, pojazdy inaczej ( lepiej/gorzej ) jada ? :eek: Ja na shellu tankuje 98 lub V-power na traski :crossy: :buttrock: Pewnie jak by był v-power 110 to bys tez tankował z myślą,ze to lepiej dla motocykla o tóż niee,wystarczy v-power 95 ale niektórzy lubią wydawać pieniądze...spoko;) :biggrin: :biggrin: Pozdro 600 :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 To ciekawe dlaczego na tym "samym" paliwie z roznych stacji, pojazdy inaczej ( lepiej/gorzej ) jada ? :eek: Ja na shellu tankuje 98 lub V-power na traski :crossy: :buttrock: A łyżka na to ......... "NIEMOŻLIWE" :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Wszędzie jest to samo Paliwo :biggrin: W 98% to niestety prawda :( Wybieramy "kolorki" pod jakimi tankujemy. Zielono - biały, pomarańczowo - niebieski, biało - czerwony itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Hotdogi też niezłe i warte polecenia. Ale na Orjeleniu też są :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 nie umywaja sie do tych na BP :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 :icon_rolleyes: na hamownie można by zalecieć, tylko pewnie kupa ludja będzie :bigrazz: zeby sprawdzic czyj kot wiecej myszy zlapie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi