motocyklista 45 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 :crossy: Nie chwalac sie rozpoczalem sezonik na mojej Yamaszce XV Virago 750, dzis pomiedzy opadami deszczu i sniegu zrobilem tylko 70km, ale bylo wspaniale, ludziska sie ogladali, moze sie pukali w czolo ale motorek to czar i urok i ta wolnosc!!!! :icon_biggrin: pozdrawiam kolezanki i kolegow z Krakowa, pozdrowienia na trasie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 no i racja. nie przejmować się ludźmi tylko do przodu! pozdrawiam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 (edytowane) witamy i do zobaczenia na drodze! Edytowane 15 Marca 2009 przez bigboykr Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUCHY224 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 :crossy: Nie chwalac sie rozpoczalem sezonik na mojej Yamaszce XV Virago 750, dzis pomiedzy opadami deszczu i sniegu zrobilem tylko 70km, ale bylo wspaniale, ludziska sie ogladali, moze sie pukali w czolo ale motorek to czar i urok i ta wolnosc!!!! :icon_biggrin: pozdrawiam kolezanki i kolegow z Krakowa, pozdrowienia na trasie :notworthy: witam nieprzejmuj się ludzmi ja terz już rozpoczołem sezonik na yamaszce r6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi