Sobol Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) Znajomy ma gs/rs 125 motorek troche postał i zaczełu mu odbijać ;p A mianowicie kierownica lata jak po**bana tak do 50-60 powyzej ustaje,Czuje sie to tak jak koło miało zaraz beztrosko odfrunać w inną stronę a wiec co jest ?! Łożysko na głowce ramy ? Luzy ? On mówi ze luzów żadnych nie ma przestojów i przeskoków też nie :icon_eek: :icon_evil: wiec co jest jakies propozycje ? z góry :notworthy: Ja mechanikiem nie jestem i nie mam pojecia czym to może być spowodowane :eek: Aprillka ma zawiesznie "up side down" w którym juz dawno nie ma oleju :buttrock: ale chyba to nie odnosi sie do latania kiery :icon_twisted: chyba :icon_mrgreen: Nie pozabijajcie sie z tymi odpowiedziami ;p Edytowane 10 Marca 2009 przez Sobol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Brak oleju w zawieszeniui to pierwszy problem, zjechana przednia opona drugi. Trzeba troszke zainwestowac w ten motur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi