majkelpl Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Nowy termin: sobota 28 marca. Zmieniony tez zostal termin imprezy w DD na 28 marca :clap: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 bardzom siem cieszem bo 21 bym nie mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Brawo następny termin mi pasuje bo mnie grypa meczy a za tydzień :clap: będę jak nowo narodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Kierowniku, może warto zmienić datę w tytule tematu. Ludziskom nie chce się czytać treści i mogą się zdarzyć jednostki, które zjawią się w tę sobotę na Tarchominie :) Pozdr :biggrin: Oczywiście, że próbowałem to zrobić, ale nie mogę edytować nawet samego ogłoszenia :icon_eek: ... Nie ma takiej opcji :eek: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 popros jakiegos moda pozdr chyba nie ma specjalnego znaczenia, z tego co podaja to ma byc tak samo, jak nie gorzej http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Warszawa/11_15/ Kłamią na pewno. Ja mam inne źródło http://www.weather.com/outlook/travel/busi...XX0028?dayNum=9 Zresztą przewidywanie pogody w marcu w ogóle mija się z celem. Równie dobrze jutro może być +10. Jak mawiają "w marcu jak w garncu" pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 temperatura w Fahrenheitach jest zawsze optymistyczna, niestety nie przeklada sie na takie samo odczuwanie. 45 F = 7,22 C, 32 F = 0 C, ale oczywiscie mam nadzieje, ze jak zwykle im sie nie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Ja mam inne źródło pozdr 7' ? Toż to się nawet spocić można :icon_mrgreen: W każdym razie termin mi jak najbardziej odpowiada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 temperatura w Fahrenheitach jest zawsze optymistyczna, niestety nie przeklada sie na takie samo odczuwanie. 45 F = 7,22 C, 32 F = 0 C, ale oczywiscie mam nadzieje, ze jak zwykle im sie nie sprawdzi Ja zawsze sprawdzam kilka serwisów pogodowych i daję wiarę temu, który pokazuje najlepszą pogodę :) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Ja nie sprawdzam żadnego serwisu pogodowego, jak mam gdzieś jechać to jadę :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 i to jest prawdziwy twardziel! dedykuje tobie ten utwor i reszcie nie zwazajacej na pogode :D http://mp3.teledyski.info/download-em1lQno...jM3NTY5NzIw.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 IRA - Taki Jestem http://pl.netlog.com/go/explore/videos/videoid=456650 Gdy mam dość czterech ścian Podobnych dni takich samych zajęć W moim mieście duszę się I czuję zazdrość obserwując ptaki Mam wtedy jedno wyjście Pakuję plecak ruszam w drogę Liczy się tylko mój V Twin Nieważne gdzie Nieważny czas Liczy się tylko pełny bak Odkręcam gaz i ruszam stąd Jestem wolny ! Dobrze wiem że nie dla mnie Życie w miejscu i na nogach kapcie Taki styl to nie ja Więc nie zatrzymuj mnie bo nie masz szans Będę tu przez kilka chwil Potem na pewno pojadę dalej I nie pytaj mnie dlaczego taki jestem :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 się romantycznie zrobiło, :biggrin: nie mogę za tydzień, murwa kać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 hej drogie ludki droga była rozkopana NIESTETY MOŻNA JUŻ PRZEJECHAĆ wczoraj testowałem jazdę motocyklem z pasażerką żadnych ofiar nie było przejazd mozliwy bez spacjalnych utrudnień część asfaltu na jakiś 200 metrach zerwana w tym miejscu wysypane kamienie więc czy motocyklem czy samochodem można dojechać no to do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Zawsze mozna naookolo. W Jablonnej na pierwszych swiatlach w lewo i do konca. Na koncu w lewo i jestesmy na miejscu z dupy strony, ale cały czas po równym asfalcie :) http://mapia.pl/66f434 - tu skręcamy z głównej w Przyrzecze http://mapia.pl/60396d - a tu jest mordownia pozdr Edytowane 23 Marca 2009 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Parę fotek z otwarcia: Fotki I trochę muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi