MłodyWilk22 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Wiatm Moja matula nakręciła skuterem(Aquila) już 500km i należyałoby po dotyarciu wymienic olej w skrzyni. Szukałem na forum ale nic nie mogę znaleźc na ten temat. Znajmomy mi podpowiedział, że kupuje się jakąś tupkę, a do przekładni wchodzi około 100-125ml. Prawda to :icon_question: Prosiłbym o jakieś parametry tego oleju i w miarę dobrą firmę lub też przestrogi których produktów uniakac. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Olej do przekładni końcowej - olej przekładniowy GL-4 75W/90. Ilość oleju do dwusuwa - 90 ml. Bez przesady, każdy olej będzie dobry, wystarczy zwykły Hipol. Przy wymianie, olej wlewa się strzykawką (korek znajduje się z boku). Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi