moto_bandyta Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Ludzie, gdzie w Łodzi albo moze w Wawie znajde ciuchy motocyklowe na sporta, moga tez byc turystyczne. Mam problem bo wszystko co moglbym kupic ma rękawy o 5cm za krotkie. Mttr ma np jedna kurtke krojoną na dlugie rece ale nie kupie bo mi sie nie podoba:/ Ktos z was ma podobny problem i znalazl producenta odpowiednich ciuchów??? Moj wzrost to ok 190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Przy okazji podłącze się pod temat. Przypadkiem kupiłem sobie motocykl na ulicę no i teraz trzeba strój skompletować. Wszystko było by ładnie i pięknie gdyby nie moje 198 cm i mocno ograniczona tkanka mięśniowo-tłuszczowa :P Obrałem sobie kurtkę firmy Buse model Race. Czy to da radę ? Czy z góry odpuścić temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morus70 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Witam Zerknijcie na ofertę firm Jofama, STR i Halvarssons. Mam 194 cm wzrostu i też miałem podobne kłopoty. Kupiłem kurtkę w sklepie wysyłkowym i jestem zadowolony. W moim przypadku dobry okazał się rozmiar 62 ale to raczej z powodów tuszy a nie długości. Kurtka jest dobrej jakości, latam w niej 3 sezon i nic się nie pruje, nie urywa i nie przeciera. Sklep, w którym kupowałem przyjmuje zwroty, początkowo zamówiłem rozmiar 60 ale okazał się zbyt dopasowany; nie było problemu z wymianą. Jeżeli nie znajdziecie adresu w sieci to mogę podać na pw. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 podaj jak mozesz link do tego sklepu. Co do budzetu to jak fajny kombinezon(2 czesciowy) to moge 1500 dac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morus70 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Pewnie większość zna adres ale proszę bardzo http://www.kobi-sklep.pl/sklep/index.php. Jak coś Ci się spodoba to skontaktuj się telefonicznie, kiedyś pracował tam konkretny człowiek, powinien odpowiedzieć na wszystkie pytania. Tylko żeby nie było nieporozumień, nie mam żadnego interesu w reklamowaniu tego sklepu. Po prostu wiem jak trudno znaleźć rzeczy motocyklowe, które wykraczają poza "chińską rozmiarówkę". Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki_ Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Witam, mam 195cm i 90kg. Do tego chciałem kupić kurtkę nie czarną, z dobrą wentylacją i oczywiście odpowiednio długimi rękawami. W sumie jednym modelem, który spełniał te wymogi i mi pasował, była kurtka Wintex Tenere: http://www.motosprzet.pl/index.php?m=Main&...ent&id_ass=2994 . Rękawy ma wystarczająco długie i nie jest worem na ziemniaki na mnie. Wziąłem rozmiar 2XL. :lalag: Możliwe, że inne modele tej firmy też są ta samo szyte. W następną niedzielę masz bazar w Wawie, tam możesz pomierzyć trochę ciuchów. :lalag: Jakby co to wintex'a sprzedaję też uhma-bike i w wawie można pomierzyć ich ciuchy, o ile mają rozmiarówkę. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Był już temat o ciuchach na miarę w Warszawie. Poszukaj na forum. Warszawa Przewodowa 89 szyją ciuchy tekstylne. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Spróbuj we Free & Fun . Moj kolega mierzący 2m o dość kruchej budowie kupił tam bardzo porządny skórzany komplet , niestety marki nie pamiętam, za ok 1800zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qsa Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 witam Ja też mam długie kończyny i jeszcze w miarę szczupłą budowę. Jeżeli interesuje Cię skóra, to mi szyli na miarę, w firmie Tarbor. O 5 cm dłuższe rękawy i 1 cm dluższy stan. W Warszawie jest sklep, gdzie możesz pomierzyć i zamówić, a później odebrać. Szyją w Lublinie więc musi parę dni upłynąć do odbioru. Cena kurtki, czy kombinezonu na miarę, taka sama jak znormalizowanego :biggrin: . Możesz zajrzeć wcześniej na ich stronę www tarbor.lublin.pl masz tu modele i ceny, a jak zagadasz dostniesz upust. Jest zadowolony z ich roboty, dlatego piszę o tym sklepie. A jak widać jestem z Lublina. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysiekkk Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 odkopię z materiałowych, budżetowych, na lato do miasta - jakie marki / modele mają dłuuugie rękawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Madis Sport w Warszawie . Przedłużałem tam juz 2 pary spodni. Wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi