igrazka Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Czytałam, że ten jest najskuteczniejszy przeciwko suszarkom laserowym "ultralyte lti 20-20" http://allegro.pl/item563375060_valentine_..._fabr_nowy.html A co do legalności... wolę zaryzykować i wiedzieć kiedy odpuścić gaz niż zaliczyć wywrotkę na widok goniących mnie smerfów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Nie chodzi o to by gnać, ale o dostosowanie prędkości do warunków na drodze i nie dać się głupio złapać. Drogowcy nie nadążają usuwać ograniczeń tam, gdzie już dawno są niepotrzebne, a policja na tym korzysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) mnie zawsze jakoś bawiło przyspieszenie a nie sama prędkość chodź nie powiem czasem lubię odjechać :) rozumiem jak ktoś świruje jakoś w centrum ale na pustej drodze za te parę kilometrów płacić to już pazerność :) Edytowane 7 Marca 2009 przez spili gonzales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiGi Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Czytałam, że ten jest najskuteczniejszy przeciwko suszarkom laserowym "ultralyte lti 20-20" http://allegro.pl/item563375060_valentine_..._fabr_nowy.html No na pewno skutecznie wyczyści portfel przy zakupie :bigrazz: 2100zł to w sumie nie mało. Adaptiv TPX Radar Detector jest tańszy, pytanie tylko czy się sprawdzi? Jak na razie na głowie mam przygotowanie do sezonu, potem będę zajmował się oszczędnościami na drodze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Trzeba uważać nawet po minięciu laserówki. W zeszłym roku pod koniec sezonu, jadąc od strony Gdańska w stronę centrum Wisłostradą, po minięciu jednego patrolu z suszarką przed estakadami, które niedawno były remontowane, za estakadami stał następny patrol. Kto zna drogę wie, że odległośc po prostej jest na tyle spora, że motocyklista nie zauważy, a oni już zmierzą :icon_evil: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 no 2100 to troche przesada.. Chyba schowam rejestracje pod zadupek na wszelki wypadek jakbym musial mijac radarowców. Zatrzymali byscie sie do kontroli wiedzac ze na ladnej drodze prostej dwupasmowej z pasem zieleni przekroczyliscie 2-3 krotnie dozwolona predkosc zeby odebrac 500zł mandatu i 10pktow karnych? Nie namawiam do piatowania, to tylko sysuacja hipotetyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja chyba sie zastanowie nad jakims elektromagnesem albo linka na tablicy... nie zeby robic glupoty, ale kurde czasami to na prawde przeginaja... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Całkiem ciekawe mają te nowe radary Ano ciekawe... kiedyś miałem w domku przez dwa dni dwa najnowsze modele, które obecnie służą polucjantom. Robiłem sesję zdjęciową dla producenta :D http://videoradar.eu/index.php?go=oferta&id=radius Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi