aadamuss Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 Kupie skore na bak do Hondy Cbr 900 rocznik 98. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 dlaczego chcesz kupić cos takiego?pod tym wynalazkiem zawsze dostający sie pył, kurz powoduje niszczenie lakieru...podobnie jak pod tank bagiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 dlaczego chcesz kupić cos takiego?pod tym wynalazkiem zawsze dostający sie pył' date=' kurz powoduje niszczenie lakieru...podobnie jak pod tank bagiem...[/quote'] Ja myślę,że jest troszkę przyjemniej w pewne okolice. Druga sprawa to jest to popularne w USA - szukaj na www.ebay.com Myślę że tam coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 26 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 Niszczenie? juz dawno w tych miejscach jest matowe,i bez skory farba zejdzie zupelnie. Szukam albo pelnej skory albo tylko takiego fragmenu na to miejsce gdzie dotyka sie kolanami i brzuchem:)) W stanach to jest popularne ale cyba ze wzgledu na wysokie temperatury, duzo takich skorzanych oslon widzialem na poludniu Francji i Hiszpanii latem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi