TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 przelew juz poszedl pozdrawiam i czekam na innych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Chętnie się dołożyłem dla tych fantastycznych dzieciaczków VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 :biggrin: jak wszyscy to ja też wysłałem datek :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 przelałem (a raczej żona to zrobiła) kaskę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Wpłynęły już wpłaty na dzieciaki z Domaszkowa: -Lodek -Cezesek -Qdlaty -Kaka -ViragoYama -Bzyk (wiem, że Tomasz Milewski to Ty.....hahahahaha.....) -mmm757 -Marek Uzbierało się 330 zeta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Oj widze ze tak jakos niemrawo to idzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Trzeba mieć nadzieje... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Trzeba mieć nadzieje... :buttrock: Jest już więcej.....spoko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 kto jedzie w czwartek :biggrin: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zuraw,Nasada,Bzyk,Bmw,Cbr oraz zony w/w Cyklotron,Diesel???? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodek Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 kto jedzie w czwartek :biggrin: ? MY ja bmw dizel bzyk i niewiem kto :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 ojjjooo co sie zadzialo fury sie zamienily Qdlaty materaz moja ktora kupil a ja czyli Bzyk kupilem nowa tzn FJR 1300 I TERAZ BEDZIE JAZDA LUDZIE MUSIMY SIE SPOTKAC!!!! dajcie znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 No, to się rzeczywiście pozmieniało.. zaczyna królować plastik. Ja tradycyjnie przyjadę na wysłużonej Virago no bo dla przyzwoitości jedna tak bryka musi być na zlocie miłośników Virago :wink: Tylko wylatuję w piątek z samego rana, by na obiadek być w Kletnie. Ktoś jeszcze jedzie w piątek? VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) Ktoś jeszcze jedzie w piątek? VY Mieliśmy się z lepszą połową wybrać, ale się okazało ze robimy spotkanie u siebie (lud tak wybrał.. :icon_razz: ). Akurat w piątek z rana będzie ekipa z wawy do Jeleniej jechać.... co prawda stare japońce, ale zawsze to fajna ekipa... :D No to już masz ekipę przynajmniej do Wrocka... szukaj w temacie spotkania starej japonii. Miłego balowania w knajpie! Edytowane 5 Maja 2009 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi