KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Wiedźminówka x 2 + Gumiś x 4 :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Noclegi -Chata Janowa- Kosinx2, Hamirx2, Pierwoszówx2, Marcysiekx2, Sabciox2, Prezes Bugsx2,Cycex2, Kudłatyx2, Mecenasx2 (nadkomplet) Wiedźminówka- Bosmanx2, PitaMx2, Cezesekx2, Jedrekx2, Zaporx2, suzix2, Zosiax2 (bombobierka)-komplet Garaż- góra i dół - Aśka+Ostry, Gumbej x4, Klaudiusz x2, Nicox2, Xylex2, max-wulkanx2, Arekx3, Cociekx1,Inezx2, Bambinox2, Rebelx2 - komplet Sądejówka - Homer x2, Route66Riderx1, Donox1, Cypisx1, Misiekx1, Qdlatyx1, mmm757x2, JareG (znany stryszek) - miejsca wolne są Doktor x2- ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Noclegi -Chata Janowa- Kosinx2, Hamirx2, Pierwoszówx2, Marcysiekx2, Sabciox2, Prezes Bugsx2,Cycex2, Kudłatyx2, Mecenasx2 (nadkomplet) Wiedźminówka- Bosmanx2, PitaMx2, Cezesekx2, Jedrekx2, Zaporx2, suzix2, Zosiax2 (bombobierka)-komplet Garaż- góra i dół - Aśka+Ostry, Gumbej x4, Klaudiusz x2, Nicox2, Xylex2, max-wulkanx2, Arekx3, Cociekx1,Inezx2, Bambinox2, Rebelx2 - komplet Sądejówka - Homer x2, Route66Riderx1, Donox1, Cypisx1, Misiekx1, Qdlatyx1, mmm757x2, JareG (znany stryszek) - miejsca wolne są Doktor x2- ? My na stryszku u Jarga :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Noclegi Chata Janowa- Kosinx2, Hamirx2, Pierwoszówx2, Marcysiekx2, Sabciox2, Prezes Bugsx2,Cycex2, Kudłatyx2, Mecenasx2 (nadkomplet) Wiedźminówka- Bosmanx2, PitaMx2, Cezesekx2, Jedrekx2, Zaporx2, suzix2, Zosiax2 (bombobierka)-komplet Garaż- dół - Aśka+Ostry, Nicox2, Xylex2, max-wulkanx2, Arekx3, Cociekx1,Inezx2 -komplet - góra(zajeta) - komplet Sądejówka - Homer x2, Route66Riderx1, Donox1, Cypisx1, Misiekx1, Qdlatyx1, mmm757x2, JareG (znany stryszek), Doktorx2, Bambinox2 - miejsca wolne są Dom Pod Siódemką - Klaudiuszx2, Gumbejx4, Rebelx2 Bzyku x10 - wiadomo gdzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 kaka x 1 Sądejówka może być sala kominkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Marcysiek, Jak będzie miejsce to dla mnie Sądejówka x 1. Chętnie tradycyjnie z Kaką w sali kominkowej. Jak Kaka nie ma nic przeciwko temu ma się rozumieć :-) Pozdrawiam, ViragoYama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Niestety już drugi raz mnie nie będzie. Jestem świadkiem na weselu mojej siostry, więc chyba sami rozumiecie... Do zobaczenia z niektórymi w Zdworzu mam nadzieję. Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Yo! Bylem w Kletnie we wtorek i pytalem sie o te plany sprzedazy restauracji. Podobno zainteresowanie bylo slabe, chetni proponowali smieszne ceny, wiec raczej do sprzedazy Biker's Choice nie dojdzie :P. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 no to wszystko bedzie po staremu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Niestety już drugi raz mnie nie będzie. Jestem świadkiem na weselu mojej siostry, więc chyba sami rozumiecie... Do zobaczenia z niektórymi w Zdworzu mam nadzieję. Ranisz nasze serca chłopie :eek: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 :buttrock: Niestety .........Sądejówka obok MMM tego małego i cichego pokoju x 1 może dwa .Pożyjemy zobaczymy.Tak więc reserve Sądejówka x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Niestety już drugi raz mnie nie będzie. Jestem świadkiem na weselu mojej siostry, więc chyba sami rozumiecie... Do zobaczenia z niektórymi w Zdworzu mam nadzieję. Ranisz nasze serca chłopie :eek: :( i znowu nie pogramy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Noclegi Chata Janowa- Kosinx2, Hamirx2, Pierwoszówx2, Marcysiekx2, Sabciox2, Prezes Bugsx2,Cycex2, Kudłatyx2, Mecenasx2 (nadkomplet) Wiedźminówka- Bosmanx2, PitaMx2, Cezesekx2, Jedrekx2, Zaporx2, suzix2, Zosiax2 (bombobierka)-komplet Garaż- dół - Aśka+Ostry, Nicox2, Xylex2, max-wulkanx2, Arekx3, Cociekx1,Inezx2 -komplet- góra(zajeta) - komplet Sądejówka - Homer x2, Route66Riderx1, Donox1, Cypisx1, Misiekx1, Qdlatyx1, mmm757x2, JareG (znanystryszek), Doktorx2, Bambinox2, Kaka x1, ViragoYamax1, Jan Kalinx1 - miejsca wolne są Dom Pod Siódemką - Klaudiuszx2, Gumbejx4, Rebelx2 Bzyku x10 - wiadomo gdzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Maniek po ile sie składamy, tak jak w zeszłym roku po 30 zeta czy proponujesz inną kwotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Maniek po ile sie składamy, tak jak w zeszłym roku po 30 zeta czy proponujesz inną kwotę? Kwota dowolna, ale możemy przyjąć orientacyjnie po 30 zeta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi