BeJu Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) No i zdecydowałem - Wild Star został już zakupiony. Oj, budzi szacunek. A więc pozostaje czekać na trochę wyższą temperaturę. Dzięki za opinie i do zobaczenia w trasie! PS. Majkelpl - tak w ogóle to kupiłem tego Wildka właśnie w Piasecznie - czarny z silnikiem podświetlonym diodami. Może kojarzysz? :) pozdr B. Edytowane 1 Marca 2009 przez BeJu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 No i zdecydowałem - Wild Star został już zakupiony. Oj, budzi szacunek. A więc pozostaje czekać na trochę wyższą temperaturę. Dzięki za opinie i do zobaczenia w trasie! PS. Majkelpl - tak w ogóle to kupiłem tego Wildka właśnie w Piasecznie - czarny z silnikiem podświetlonym diodami. Może kojarzysz? :) pozdr B. G R A T U L A C J E ! ! ! ! A teraz czekamy na fotki i do zobaczenia na "Bajzlu" 15 marca :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Gratulacje BeJu :clap: , to była jedyna słuszna decyzja :bigrazz: . Nie będziesz żałował. Zapodaj jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Majkelpl - tak w ogóle to kupiłem tego Wildka właśnie w Piasecznie - czarny z silnikiem podświetlonym diodami. Może kojarzysz? :) Nie mam bladego pojecia ??? Tu jeszcze sezon sie nie zaczal, no moze dzisiaj i nie wiem kto na czym smiga/ł :crossy: Zapodaj foty :buttrock: ps. I na co sprzedajacy sie przesiadl ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 No i finalnie nabyłem Wild Stara. Oj, jest respekt przed masą. I radość z tego cuda :) Gratuluję jedynego słusznego wyboru. :clap: Niech Ci dobrze służy :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromic Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 szacunek, prześlij koniecznie foty. Nie zapomnij podświetlić najpierw silnik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Nie zapomnij podświetlić najpierw silnik :) Chciales powiedziec: nie zapomnij wlaczyc podswietlenia, prawda ? :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi