cypherius Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 u mojej babci jezdzi simsonek cykniety na rozowo :evil: ladnie toto wyglada (oprocz tego ze jezdzi nim moj znajomy :mrgreen: ). WIec sie powtorze - kup wypasionego simaka :( a z tym ze to ostatnia maszyna to dobry pomysl - w koncu doszloby do tego, ze mialaby szybsza od Twojej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Jeśli japonia sie popsuje to simson tym bardziej :buttrock: Nadal jestem za japonskim automatycznym skuterem ale to juz jest twoja decyzja. Poprzegladaj ogłoszenia i co ci bedzie pasowało to kup :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Aha jeszcze jednoTo jest simson mojego kolegi. Rocznik 94 i poszedł za 2400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 chcialbym zauwazyc ze na serwerze piwko.pl nie ma hot linkowania to raczej nie obejrzymy tego simala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 hehe juz zmieniłem :buttrock: wrzuciłem z kompa picture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=22300503 Bardzo przyjemny skuterek no i dosyc atrakcyjna cena PS. Łapy są jakies 50 km ode mnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 9 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 no tak... my tu gadu gadu a finanse się skończyły ;) Telewizornia padła na amen i trzeba kupić nową ;) . Kobieta mówi, że w tym wypadku nie ma wyjścia i skuterek może poczekać. Szkoda, zwłaszcza, że zrobiłem już jakieś rozeznanie :ehz: Może potem coś uskrobię a jak nie to do "siego roku" :evil2: Z drugiej strony nie jest tak źle :idea: bo TV będzie nowe i to dużo większe 29' no a jak telewizornia to i nowy widelec tej samej marki - a najlepiej widełło :mrgreen: razem z DVD. Hym... ja mam czy pośmigać to mogę spokojnie pooglądać sobie filmiki, a żonka może sobie na razie tylko pomarzyć o :buttrock: ........... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 9 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 tak więc, dzięki za pomoc ;) do tematu pewnie jeszcze powrócę :smile2: :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Tylko uwazaj zeby kawy nie podbierała :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 To wez jej jawke skuter kup :!:To jest mysl:cena - jak sie rozejrzysz to nawet 300 zl, 500 to maxwyglad - jak dla mnie zajebistybiegi - sa ale sie je zmienia latwo i przyjemnie ;-)czesci - tanie jak zapalkidostepnosc czesci - nawet w spozywczaku :mrgreen: (czyli bez problemowa)obsluga - banal :!:awaryjnosc - jak dobrze sie ja zrobi to mozna jezdzic bez awarii a nawet jak cos siadze to jest tak banalna konstrukcja ze sobie Twoja kobieta sama poradzi ;-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 10 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Tylko uwazaj zeby kawy nie podbierała :twisted: niedoczekanie !! :lol: na moje szczęście za bardzo ją przeraża "take welke cuś" :mrgreen: - jakby wyglebiła to by kawki nawet nie podniosła, pewnie by wezwała wtedy pomoc drogową a ja bym za to wszystko zabulił słoną kaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi