bicykl Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witajcie wszyscy zaszczepieni, zarażeni zapachem spalin. Mam pytanie jakie zainteresowanie jest otwarciem sezonu motocrossowego na Górnym Śląsku.? Prowadze klub motoryzacyjny w OŚRODKU KULTURY W BĘDZINIE i jestem w stanie zorganizowac taka impreze na terenie naszego miasta. Wypowiedzcie się czy na naszym terenie jest sens cos takiego organizowac? Czy nie bedzie to jak to co przedstawia ten obrazek :banghead: ? Mogę zapewnic nocleg dla chętnych, co prawda jest to tylko podłoga w Ośrodku Kultury ale przekimac można. Jest też gdzie pojeździc i po skakac. Dobrą muzyke. Jakiś ciepłe jadło też się znajdzie. i browarków nie zabraknie. Pozdrawiam Witajcie wszyscy zaszczepieni, zarażeni zapachem spalin. Mam pytanie jakie zainteresowanie jest otwarciem sezonu motocrossowego na Górnym Śląsku.? Prowadze klub motoryzacyjny w OŚRODKU KULTURY W BĘDZINIE i jestem w stanie zorganizowac taka impreze na terenie naszego miasta. Wypowiedzcie się czy na naszym terenie jest sens cos takiego organizowac? Czy nie bedzie to jak to co przedstawia ten obrazek :banghead: ? Mogę zapewnic nocleg dla chętnych, co prawda jest to tylko podłoga w Ośrodku Kultury ale przekimac można. Jest też gdzie pojeździc i po skakac. Dobrą muzyke. Jakiś ciepłe jadło też się znajdzie. i browarków nie zabraknie. Pozdrawiam Halo czy nikt nie ma ochoty rozpoczac sezonu ????????? :notworthy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bicykl Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Napiszcie czy jestescie zainteresowani taka impreza bo juz czas zaczac organizacje Napiszcie czy jestescie zainteresowani taka impreza bo juz czas zaczac organizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 najwyraźniej nie... powtarzanie po 2x każdego posta raczej nic nie da :P jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bicykl Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 To co nikt nie jezdzi na crossie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 To co nikt nie jezdzi na crossie Widocznie nikt nie jeździ na krosie z kostką po asfalcie po kilkaset kilometrów. Owszem, można cross, enduro przywieść na przyczepce ale to raczej nie sprawia radochy. Każdy śmiga u siebie po okolicy, nie wspominając, że połowa nie ma papierów na moto a druga połowa uprawnień do prowadzenia moto. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bicykl Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 W zeszłym roku na takiej imprezie pod Olkuszem było nas dośc sporo. Imprezka się udała a jak chce zrobic cos takiego u siebie to nikt nagle nie jezdzi ??????????? Nie wiara !!!!!!!!! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi