prezes1026 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam panowie! Mam problem z moją yamaszka jak przekracza 5tys obrotów zaczyna szarpac max predkosc ok 110-120 czasami po dlugich meczarniach udaje jej sie przekroczyc ta predkosc ale to swieto lasu! nie ma pojecia czy to wina gaznika czy cos innego jest przyczyna? Jesli ktos moglby pomoc bede wdzieczny bo to jest masakra taka jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) Witam panowie! Mam problem z moją yamaszka jak przekracza 5tys obrotów zaczyna szarpac max predkosc ok 110-120 czasami po dlugich meczarniach udaje jej sie przekroczyc ta predkosc ale to swieto lasu! nie ma pojecia czy to wina gaznika czy cos innego jest przyczyna? Jesli ktos moglby pomoc bede wdzieczny bo to jest masakra taka jazda... Szarpie tzn? po przekroczeniu 5 tys gaśnie?Spróbuj po takich objawach zgasić zaraz silnik i zobacz jaka jest świeca... może się zalewać Edytowane 26 Lutego 2009 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes1026 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 szarpie po prostu jakby dostawała zbyt malo paliwa, nie gasnie. na wolnych obrotach wszystko jest ok i na postoju tez sie wkreca do czerwonego pola tylko podczas jazdy jak ma przekroczyc 5tys obrotow to szarpie i nie chce dalej isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 jak wygląda swieca po takim czyms? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 odswierze temat bo zdaje sie jest podobny problem z tenera moje kumpla, jeszcze nie obadalem dokladnie ale objawy sa identyczne... bardzo prosze o wypowiedzi bo niestety bede musial grzebac w tym moto:) Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi