piotr7557 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam. Chcę pomalować dekiel... reszta jak w temacie. PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Prosciej i szybciej bedzie dobrać z RAL'u. Chyba ze masz kumatego lakiernika. Jak zaniosłem do swojego owiewke, to poszukał troche, i dobrał mi lakier z oryginalnej palety i pasowało idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Takiej informacji niestety nie znajdziesz. Tylko, musisz wziąć element i do mieszalni, jak jest kumaty pracownik i ma czas to na 99% coś dobierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Dobrałem z RAL'u, Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi