majki_ Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Tak lecieliśmy, ale bardzo spokojnie. :bigrazz: Tak właśnie coś się dziwiłem, że tak spokojnie. Zastanawiałem się czy wiesz o czymś o czym ja nie wiem. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki_ Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Tak uwierał mnie kombinezon :biggrin: No fakt, tego nie mogłem wiedzieć :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Bazar do dupy, organizacja do dupy, nic ciekawego. Chyba przestanę bywać na tej imprezie. Wszystko drogie, kolejka do kasy na godzinę stania (dlatego nie stałem :bigrazz: ) i tylko pogoda dopisała. każdą rzecz, którą oglądałem mogę mieć z allegro 25% taniej. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) Bazar do dupy, organizacja do dupy, nic ciekawego. Chyba przestanę bywać na tej imprezie. Wszystko drogie, kolejka do kasy na godzinę stania (dlatego nie stałem :bigrazz: ) i tylko pogoda dopisała. każdą rzecz, którą oglądałem mogę mieć z allegro 25% taniej. A to ci dopiero niespodzianka... ;) Przecież za każdym razem jest tak samo. Dlatego tym razem wybrałam znacznie przyjemniejszy sposób na spędzenie niedzieli. Ale w kwietniu już raczej będę. Może Maleństwo już do mnie wróci do tego czasu i sobie z tej radości zegarek na kierownicę zakupię :bigrazz: Edytowane 17 Marca 2009 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) kłopotu. Gdyby nie niezłomnosć MichaelO pewnie bym Yanke jeszcze pchał, bo gasła mi parę razy. hehe najważniejsze że kable wziąłeś, bo z tym pchaniem to była dopiero opcja, mam nadzieję że bartas zdjęcia wrzuci bo miał z nas ewidentną polewkę :D także Bartas, fotki dawaj z odpalania sprzętu STYKowego :D Edytowane 17 Marca 2009 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) także Bartas, fotki dawaj z odpalania sprzętu STYKowego :D Fotki fotkami ..... trzeba bylo to na zywca widziec :icon_mrgreen: :buttrock: :clap: Ale w kwietniu już raczej będę. http://www.mototarg.pl/terminarz.htm Nie zbiega sie to przypadkiem z Czestochowa ? :crossy: http://forum.motocyklistow.pl/Pielgrzymka-...09-t107284.html Edytowane 17 Marca 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Majkel ty się przecież jako prawdziwy motocyklista pojawisz się nawet w dwóch miejscach byle tylko się wylansować, więc luz, nauczysz Aśkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Nie zbiega sie to przypadkiem z Czestochowa ? Och nie! I co teraz będzie?! :icon_eek: A. Już wiem. Do Częstochowy i tak się nie wybieram :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 nauczysz Aśkę. Czego innego tak :icon_razz: Ale pokazywac sie naraz w dwoch miejscach ...... :eek: Hmmmmmmmm ......... nie jestem Yubym :buttrock: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Ja jednak podziękuję za jakiekolwiek lekcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 No coz .... Twoja strata :icon_mrgreen: W tym wypadku Czestochowa wychodzi na pierwszy plan :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) No coz .... Twoja strata :icon_mrgreen: W tym wypadku Czestochowa wychodzi na pierwszy plan :crossy: Oblać moto można samemu, szlauchem, a zalety tego takie, że moto przynajmniej czyste, i nie zagotuje się w korku złożonym z 15 tys. motocykli. Częstochowa to mekka dla chcących spalić sprzęgło albo pozbyć się płynu chłodniczego :P Polecam! :icon_razz: :lalag: A na bazarze w Wawie byłem... jak zobaczyłem kolejkę, to stwierdziłem na głos "o pani lekkich obyczajów!", nastąpił w tył zwrot i cześć pieśni. Tydzień wcześniej byłem na bazarze w Katowicach - podjechaliśmy samochodem do pana biletera, który skasował 10zł za parking + wejściówkę, podjechaliśmy na wielki parking (przykre tylko, że zrobiony w miejscu, gdzie zawaliła się hala MTK), zaparkowaliśmy wygodnie brykę, podeszliśmy jakieś 50 metrów i byliśmy na terenie targu. Całość - 5 minut z parkowaniem. Ludzi na pewno było mniej, ale organizacja i tak 100x lepsza. pozdr LYsY Edytowane 18 Marca 2009 przez LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Oblać moto można samemu, szlauchem, a zalety tego takie, że moto przynajmniej czyste, i nie zagotuje się w korku złożonym z 15 tys. motocykli. Częstochowa to mekka dla chcących spalić sprzęgło albo pozbyć się płynu chłodniczego :P Polecam! :icon_razz: :lalag: A czy ja napisalem ze zamierzam sie pchac na msze i zarznac Wildka w paradzie ?? :banghead: Obieram tylko tamten kierunek, spotykamy sie gdzies za Czestochowa i spedzamy milo weekend :flesje: :crossy: Ot, taka okazja aby gdzies dalej smignac na moto :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 dobra jest - prosze bardzo http://picasaweb.google.pl/bartasarte/MotoBajzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 No i dobra :clap: Bylo, minelo i ...... zamykamy :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi