Skocz do zawartości

Bamdzior 600n

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawy egzemplarz. Proponowałbym się przyjrzeć odległości przedniego koła od silnika. Może to moje wrażenie ale wydaje mi się że jest za blisko. Podejrzane jest dla mnie to że na zbiorniku napisany jest rok czarnym flamastrem a na zadupku napisy są białe. Składak?? Moje spostrzeżenia pozostawiam pod rozwagę.

W szczególności proponowałbym się przyjrzeć zawieszeniu przedniemu a dokładnie czy nie ściąga w którąś stronę lub czy laga nie ma jakiegoś wgniecenia z racji ze widać ze już błotnik zmieniany, bak posiada jakieś wgniecenie możliwe ze kiedyś zaliczył szlifa lub dzwona lub coś w tym stylu a ogólnie bandity bardzo dobre motorki jeśli silnik ładnie cyka to jeszcze pochodzi :bigrazz: jakby co mam do sprzedania GSXR 750 z 97r jakby Ci interesowało to pisz. Pozdro

dzieki za propozycje ale to ma byc moj pierwszy moto wiec chyba sie nie zdecyduje za duza moc zeby nie zakladac nowego tematu to chodzi mi po glowie jeszcze kawasaki zr 7 i tu znowu prosba czo jest lepsze bandzior czy zr7 to ma byc moje pierwsze moto

pozdro

Zdecydowanie Bandit lepszy silnik olejak nie do zajeżdżenia a kawe hmm mam nie jednego kolerzke co ma kawa i nie powiem ze sa to super motorki chociaż to zależy jaka miał przeszłość motorek znam tez ludzi co jeżdżą na kawasaki i są zadowoleni :bigrazz: wiadomo zależy na jakie egzemplarz się trafi ale jeśli chcesz znać moja opinie jak ja miałbym brać jako swoje pierwsze moto do jazdy na jakąś dłuższa metę to brałbym Bandyciora. Pozdro

• 2 miesiące temu...

Zdecydowanie Bandit lepszy silnik olejak nie do zajeżdżenia a kawe hmm mam nie jednego kolerzke co ma kawa i nie powiem ze sa to super motorki chociaż to zależy jaka miał przeszłość motorek znam tez ludzi co jeżdżą na kawasaki i są zadowoleni :bigrazz: wiadomo zależy na jakie egzemplarz się trafi ale jeśli chcesz znać moja opinie jak ja miałbym brać jako swoje pierwsze moto do jazdy na jakąś dłuższa metę to brałbym Bandyciora. Pozdro

jeździłem banditem i jeździłem też kawą zr7 i z tego co moge teraz powiedziec to kawa lepsza. Lepiej ciagnie od dołu, wygodniejsza i stabilniejsza w zakretach jak i przy mocnym wietrze bocznym.