Kamcio Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Mam taki problem. Kupiłem CBR600F3 '98 rok, odpalała na dotyk. Zgasiłem ją po przywiezieniu do domu i za 20min już nie odpaliła. Co to może być? Kręce rozrusznikiem i tylko od czasu do czasu tylko strzela w tłumik. Czasami jakby złapała na jeden gar. Pomóżcie bo już nie mam do niej siły. Pompa paliwowa niby podaje paliwo, świece właściciel poprzedni mówi że wymieniał. Nie mam już pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaczalbym od sprawdzenia swiec, albo lepiej wymiany na nowe. Wiekszosc sprzedajacych wciska kit, ze zmienione zostaly swiece, plyny filtry itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Wszystko co mówił było faktycznie wymienione, ale dla świętego spokoju sprawdze. Tylko muszę klucze załatwić bo cholernie ciężki dostęp tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 spróbuj je opalić nad gazem- i jeszcze raz na nich odpal - może sie uda. Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 YUBY ale to tak od zgaszenia mogły paść? Poprostu zgasiłem motor i już nie odpalił :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Zabiłeś świece. He morderca...albo cos z modułem zapłonowym...ale raczej zgadzam sie z YUBYM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexrafi Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Świece będą prawdopodobnie czarne zakopcone i dlatego nie chce odpalić. Wyczyść dokładnie świece i na pewno będzie dobrze:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Wymieniłem świece i gada na dotknięcie. Wielkie dzięki. Na starych nie było iskry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Wymieniłem świece i gada na dotknięcie. Wielkie dzięki. Na starych nie było iskry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi