darko0373 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Koledzy proszę o radę.Jest zima i nie mogę porównać FZ1 N z FZ1 S.Czy przy prędkości nie przekraczającej 200km/h,jest aż tak duża różnica pomiędzy tymi modelami?Chodzi mi o modele z 2007roku.Proszę o pomoc i pozdrawiam :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Roznica jest kolosalna. Na golasie kazdy przejazd autostrada badz droga szybkiego ruchu to porazka. A na Fazerze sama przyjemnosc :) Na golasie w miare przyjemna predkosc podrozna to do 140, w porywach 160. Z owiewka mozna szybciej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Owiewki sa dla loozerow dla facetow tylko nakedy, choc wieje jak cholera i kark boli po dluzszym szybszym przelocie, no coz ale za design trzeba placic... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 jesli zalezy Ci na komforcie podczas jazdy to zdecydowanie 'S' a czy naked jest ladniejszy? wdlg mnie to kwestia gustu a owiewka w FZ jest calkiem zgrabna. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtekfz1 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Potrzebujesz moto do miejskiego lansu to bierz N-ke, jesli Ci jednak w glowie dalekie wojaze S-ka zapewni komfort szybkich przelotow........... :wink: Pozdrawiam......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Potrzebujesz moto do miejskiego lansu to bierz N-ke, jesli Ci jednak w glowie dalekie wojaze S-ka zapewni komfort szybkich przelotow........... :wink: Pozdrawiam......... Tylko stwierdzenie "dalekie wojaże" jest trochę na wyrost ;) Według mnie to owiewka pomaga po prostu w trasie. A na dalekie wojaże to są turystyki a nie FZ1 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi